Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 29226 tot 29230
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Merkel bekritiseert Ierse bankiers: schadelijk voor de democratie

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft de Ierse bankiers van de Anglo Irish Bank hevig bekritiseerd voor hun arrogante uitlatingen over de financiƫle crisis. "Ik kan alleen zeggen dat de toon bij alle banken dezelfde lijkt", zei ze afgelopen nacht in Brussel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Sociaal conflict Katoen Natie escaleert bijna zeker naar andere terminals

De sfeer bij het personeel van de logistieke groep Katoen Natie is ondermaats nadat CEO Fernand Huts verschillende medewerkers dagvaardde. Een staking sinds woensdagmiddag aan het Vrasenedok dreigt maandag uit te breiden naar meerdere terminals. Dit weekend zitten de bonden samen voor overleg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Dit is waarom Europa niet groeit

De excessen in het Europees financieel systeem blijven afnemen, dit zou positief moeten zijn. Maar de schuldafbouw zorgt voor andere problemen. De Europese banken potten geen geld meer op, maar ze ontlenen het ook niet. Aangezien economische groei hand in hand gaat met de groei van kredieten, schetst dit een slecht beeld voor de Europese economie.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

70% meer voedsel nodig in 2050

De vraag naar voedsel zal de komende jaren sterk groeien, terwijl klimaatverandering steeds vaker zal zorgen voor extreem weer. Een kwetsbare combinatie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Debakel Fyra

Wordt de NS gedwongen om de gammele Fyratreinen te kopen, of niet? Vandaag staan Fyra-bouwer Ansaldo Breda en de NS tegenover elkaar in de rechtbank.

De italianen willen dat de Nederlandse en Belgische spoorwegen in totaal 19 treinen afnemen. Merijn Doggen vertelt hoe de Italianen zich zullen verdedigen.