EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29236 tot 29240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Berlusconi houdt Italiaanse regering in een wurggreep

Silvio Berlusconi zou een video klaar hebben met een boodschap om zijn partij uit de Italiaanse regering te halen. Berlusconi zou dit bekend gemaakt hebben vlak voor de bijeenkomst van een commissie die moet beslissen of Berlusconi zijn zitje in het parlement mag behouden of niet. Als de partij van Berlusconi zich terugtrekt zal dit Italië in een diepe crisis storten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Duitse uitvoer onverwacht gedaald in juli

De Duitse export is in juli met 1,1 procent gedaald ten opzichte van een maand eerder. Dat werd bekendgemaakt door het Duitse federale bureau voor de statistiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Het is gedaan met de stijging van goud en olie

De laatste maanden kwam er weinig goed nieuws betreffende de consumenten in de Verenigde Staten. Ook de vastgoedsector ligt al enkel maanden op zijn gat. Ondertussen heeft de goud- en olieprijs geprofiteerd van de toegenomen geopolitieke spanningen en de verwarring rond het beleid van de Federal Reserve. Maar dat liedje is nu ten einde zegt Craig Johnson van Piper Jaffray op Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Crisis eindigt als meer werken wordt beloond

Als het belastingsysteem met een ‘vlaktaks’ wordt versimpeld en meer werken zo financieel aantrekkelijker wordt gemaakt, gaat de Nederlandse economie vanzelf weer draaien. Daar komt de crisisoplossing van Douwe Meijer in één zin op neer. Hij mailde zijn betoog naar aanleiding van de oproep van deze week naar de redactie van Metro. De bekende hoogleraar financiële economie Sylvester Eijffinger beoordeelde de oplossing van Meijer van alle honderden inzendingen als beste ‘goed onderbouwde en logische idee dat de economische groei zal aanmoedigen’.

Lees verder op metronieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Cypriotisch parlement keurt reeks hervormingen goed

Het Cypriotische parlement heeft deze ochtend na urenlange, soms stormachtige debatten een reeks hervormingen goedgekeurd die noodzakelijk waren om een nieuwe schijf internationale noodhulp te krijgen. "We kunnen opnieuw ademhalen", klonk het na de stemming op het ministerie van Financiën.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs