EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29236 tot 29240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Thai kopen goud als gekken

Goud gaat in Thailand als warme broodjes over de toonbank. YLG Bullion International Co., de grootste goud importeur van Thailand, publiceerde een zeer optimistisch rapport betreffende  de verwachte verkopen. Voor dit jaar wordt er niet meer of niet minder dan een verdubbeling van de verkopen van fysiek goud verwacht.

De daling van de goudprijs heeft de honger van de Thaise consument naar goud alleen maar aangewakkerd, ze kopen momenteel als gekken. Chief Executive Officer Pawan Nawawattanasub van YLG Bullion International verwacht dit jaar 200 ton goud te zullen importeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Fed maakt ons blaasjes wijs en zal helemaal niet taperen

De Fed blijft de gemoederen bezig houden. Hoe zit het nu eigenlijk met tapering in de VS? Heeft Ben Bernanke in mei voor zijn beurt gesproken, is de economische situatie in de VS nu verslechterd of verbeterd en wat zijn nu de plannen van de Amerikaanse centrale bank? De markten zouden op deze vragen graag een duidelijk antwoord willen.

Maar misschien ziet de waarheid er helemaal anders uit: de Fed maakt ons blaasjes wijs en zal helemaal niet taperen. Dat is de ongezouten mening van Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Schiff denkt dat de centrale bank bewust een rookgordijn optrekt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Het cronische overaanbod of waarom de reden van deze eindeloze crisis niet is wat u denkt

Er vond de voorbije twintig jaar een economische aardverschuiving plaats. Drie miljard mensen werden uit de armoede gehaald om deel te worden van de globale economie en in concurrentie te treden met westerse arbeiders in een wereld verbonden door bliksemsnelle communicatie. Landen die ooit arm waren beschikken vandaag over enorme welvaartssurplussen, terwijl het rijke Westen in crisis verkeert. De oorzaak? Het ‘Chronisch Overaanbod’.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Obligaties windpark Houten uitverkocht

Energiebedrijf Eneco en coöperatie Uwind hebben de obligaties voor de drie windmolens van windpark Houten verkocht. In totaal hebben 701 particulieren zich aangemeld om een obligaties te kopen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

IMF maakt 770 miljoen euro vrij voor Ierland

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft woensdag verklaard dat het 770 miljoen euro heeft vrijgemaakt voor Ierland, in het kader van het internationaal noodplan dat op het einde van dit jaar afloopt. Ierland vroeg Europa om hulp na de bankencrisis en de ineenstorting van de huizenmarkt en kreeg in december 2010 85 miljard euro noodhulp, als het zich zou houden aan draconische besparingsmaatregelen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs