Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 29236 tot 29240
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

'Vier op vijf Amerikanen heeft armoede ervaren'

Uit onderzoek dat in opdracht van Associated Press is uitgevoerd blijkt dat vier op de vijf Amerikanen ergens in hun werkende leven armoede hebben ervaren. De laatste jaren is vooral de armoede onder blanke Amerikanen sterk toegenomen. Onderzoekers wijten de verslechtering aan het verdwijnen van goedbetaalde banen in de industrie.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Meer opslagruimte voor zilver in Singapore

Ondanks de daling van de zilverprijs blijft de vraag naar zilver als belegging groot, ook in Zuidoost-Azië. In Singapore opent Malca-Amit een nieuwe kluisruimte die plaats biedt aan 200 ton zilver. Het bedrijf overweegt nog een nieuwe kluis te bouwen in Hong Kong.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Pas op! Mainstream economist wordt positief voor goud in NY Times

Het gebeurt niet vaak dat een "mainstream" economist een goed woordje zegt over goud in de mainstream media. Straks moeten we nog gaan geloven dat ze er iets van kennen. In het artikel "

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Goldman Sachs CEO Lloyd Blankfein: “Het ondenkbare zal gebeuren”

Goldman Sachs CEO Lloyd Blankfein zei in een interview aan het Australian Institute of Company Directors dat beleggers voorbereid moeten zijn op de meest extreme scenario's. Als we iets geleerd hebben uit de crisis van 2007 - 2008 dan is het dat het ondenkbare alsnog kan gebeuren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Column Kees de Kort | Vijfduizend rechtszaken verder

Het MKB kan beter gestimuleerd worden door zinloze regeltjes af te schaffen. Dan krijgen meer mensen zin om te ondernemen. Dat levert op korte termijn meer banen op dan geld uit de economie pakken en zeggen dat het 'maatschappelijk' moet. "Whatever that may be", zegt macro-econoom Kees de Kort.