EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29241 tot 29245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Blankfein legt

"Doing God's work" is not free. In fact, it seems that god is a firm believer in a year end bonus. Goldman CEO Blankfein just announced that his company survived because it was "stable" during the crisis and what the reason for that "stability" was:

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Icap betaalt boete van 87 miljoen dollar voor fraude

Het Britse Icap, makelaar in interbancaire transacties, moet 87 miljoen dollar aan boetes betalen vanwege betrokkenheid bij de fraude met het interbancaire rentetarief Libor. Drie van zijn makelaars zijn in de Verenigde Staten in verdenking gesteld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Honderden gepensioneerden manifesteren in Lissabon tegen koopkrachtdaling

Honderden gepensioneerden hebben in Lissabon de regen getrotseerd om er te betogen tegen de daling van hun koopkracht, door de impact die de besparingsmaatregelen van de Portugese regering hebben op hun pensioenen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

IMF roept eurozone op centrale begrotingsautoriteit te creeren

BRUSSEL (Dow Jones)--Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft de eurozone woensdag in een rapport opgeroepen een centrale begrotingsautoriteit te creeren, om te helpen de schok te absorberen van toekomstige economische crises die een bepaald deel van het valutagebied raken, maar andere delen juist weer niet.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Grote banken kampen steeds minder met kapitaaltekorten

De kapitaaltekorten die banken zouden hebben als zij nu al zouden moeten voldoen aan de nieuwe regels die tussen nu en 2019 gefaseerd worden ingevoerd, zijn verder afgenomen. Dat blijkt uit onderzoek van het Baselcomité waarvan de resultaten woensdag zijn gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs