Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 29246 tot 29250
Bron: nieuws.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Europese bouwsector krimpt fors

Europese bouwsector krimpt fors De bouwsector in de eurozone is in mei met ruim vijf procent gedaald ten opzichte van dezelfde maand in 2012. Ook de productie van de bouw in de 27 landen van de Europese Unie kromp met meer dan vijf procent op jaarbasis. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat woensdag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Georganiseerde btw-fraude teruggedrongen, criminaliteit op internet piekt

In 2012 is het bedrag van de btw-fraude teruggedrongen van 27,9 miljoen euro in 2011 tot 18,5 miljoen euro, een nieuw laagterecord. Dat blijkt het jaarverslag van de Directie van de bestrijding van de economische en financiële criminaliteit (DJF) van de federale gerechtelijke politie, dat vandaag werd voorgesteld. Daarnaast nam in 2012 het aantal geregistreerde feiten van computercriminaliteit verontrustend toe.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Ronald Stoeferle:”De grootste handelaars voorzien een stijging van de goudprijs”

Ronald Stoeferle is managing partner van Incrementum AG en uitgever van “In Gold We Trust”. Volgens Stoeferle zitten de grootste handelaars op de goudmarkt met de diepste zakken momenteel long op de goudprijs. Samen met het extreem negatieve sentiment zal dit zorgen voor een rally van de goudprijs, zegt hij aan

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Wordt nu ook de olieprijs gemanipuleerd?

The Office of Fair Trading overweegt om samen met Serious Fraud Office en Financial Conduct Authority een onderzoek in te stellen naar de manipulatie van de olieprijs. Deze agentschappen willen nagaan of er voldoende bewijs te vinden is om een serieus onderzoek in te stellen en te bepalen wie bevoegd is voor dit onderzoek, aldus

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

'Grote crisis op Duitse energiemarkt'

Zo'n 30 tot 40 procent van de krachtcentrales van het Duitse energieconcern RWE draait rode cijfers door de sterke daling van de stroomprijs. Dat zei Terium in een interview met het zakenblad Manager magazin.