Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 29251 tot 29255
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Consument betaalt 106 euro te veel voor stroom

Sommige energieleveranciers brengen de gratis stroom voor gezinnen niet in rekening. Dat zegt althans Vlaams parlementslid Peter Reekmans op basis van een aantal dossiers dat hem is gemeld. Volgens Reekmans dreigt een doorsneegezin met twee kinderen 106 euro te veel te betalen. De LDD'er raadt iedereen aan zijn jaarlijkse energie-afrekening grondig na te kijken en wil de kwestie aankaarten bij Vlaams energieminister Freya Van den Bossche. Bij de Vlaamse energieregulator VREG heeft men de laatste dagen geen meldingen over de kwestie ontvangen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

4x omhoog tegen 2014-2015: tijd om Facebook weer te kopen?

De omzet en winst van Facebook maken weinig indruk op beleggers. Nochtans heeft Facebook nu alles in huis om definitief door te breken in 2014 en 2015.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

"Goudmijnen niet bestand tegen goudprijs onder de $1.500"

Door de daling van de goudprijs komen steeds meer mijnen in de problemen. De CEO van Gold Fields zei dat de sector een prijs van $1.500 per troy ounce nodig heeft om te kunnen voortbestaan. Bij een lagere prijs moeten sommige mijnen hun deuren sluiten. De goudprijs is momenteel $1.250 per troy ounce.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

CEO verdeelt bonus van 3 miljoen dollar onder werknemers

De Russische miljardair Oleg Deripaska heeft beslist om zijn bonus van 3 miljoen dollar (ruim 2,3 miljoen euro) niet in eigen zak te steken, maar te verdelen onder zijn werknemers. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite Huffington Post.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

EU daagt Rusland wegens heffing op auto's

Rusland moet stoppen met de speciale importheffingen op auto's uit de EU. Daarom heeft de Europese Commissie het land voor de Wereld Handelsorganisatie (WHO) gedaagd, zo werd dinsdag bekendgemaakt.