EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29251 tot 29255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Crisis? Start een bedrijf!

De crisis is economisch van aard en twee oplossingen die vaak worden geroepen zijn: besparen of investeren. Ook komt dit vaak op de schouders te liggen van de overheid die de kraan open of dicht kan draaien. Grote organisaties kunnen naast overheden ook veel invloed uitoefenen op de maatschappij, maar zijn vaak afhankelijk van de overheid of nog vaker van hun aandeelhouders.

Ik heb met twee medestudenten maar een bedrijf gestart. Dit met als doel studenten en organisaties beter met elkaar te verbinden, als reactie op de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

“Goudprijs kan nu met honderden dollars stijgen”

In het kamp van de goudoptimisten heeft zich een nieuwe naam op de voorgrond gewrongen. Het is niemand minder dan Dennis Gartman, de bekende commodities trader en uitgever van The Gartman Letter. Gartman heeft zich nog niet zo lang tot het goud bekeert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

“De echte crisis moet nog komen”

Die “echte crisis” waarop gedoeld wordt door hoogleraar Transitiekunde Jan Rotmans is slechts een symptoom van de ecologische crisis die ons te wachten staat!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Is de selloff in Amerikaanse obligaties overdreven?

De rentevoeten op Amerikaanse staatsobligaties staat op het hoogste niveau sinds midden 2011 (zie grafiek onderaan). De rentevoet op de benchmark 10-jarige obligaties staat sinds het dieptepunt al 137 basispunten hoger. Pacific Investment Management Co.’s Bill Gross trok al aan de alarmbel nadat zijn fonds de laatste maanden meer dan $ 40 miljard heeft verloren. Maar is de selloff niet overdreven?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

De Verenigde Staten staat aan het begin van zijn gouden eeuw

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar de Verenigde Staten kan wel eens de drijvende kracht van de globale economie worden de komende jaren. En een sterke economie heeft natuurlijk ook zijn effect op de beurzen. De afbouw van de monetaire stimulus komt er op een moment dat de Amerikaanse huishoudens al een groot deel van hun schulden hebben afgebouwd waardoor de economie zal aansterken.

Momenteel zeggen de economische data niet veel. Sterke autoverkopen en huizenverkopen zijn positief voor de economie, zwakke bbp-cijfers en hoge werkloosheid zijn dan weer negatief voor de economische evolutie. Maar de kans is groot dat de Amerikaanse economie zal aantrekken de komende jaren, en daar zijn verschillende goede redenen voor.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs