EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29251 tot 29255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Brusselse raadkamer zal Fortis-dossier wellicht uitstellen

Voor de Brusselse raadkamer wordt morgen het Fortis-dossier ingeleid, maar zeer waarschijnlijk zal die raadkamer het dossier onmiddellijk uitstellen naar een latere, nog te bepalen datum. Verschillende verdachten hebben immers al verzoeken neergelegd om bijkomende onderzoeksdaden te laten uitvoeren. Dat zegt meester Geert Lenssens, de advocaat van een reeks voormalige Fortis-aandeelhouders. Bij het Brusselse parket klinkt eenzelfde geluid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Sociale onrust bij Caterpillar blijft: fabriek opnieuw dag dicht

De directie van Caterpillar in Gosselies (Charleroi) benadrukt dat het noodzakelijk is om het volledige industriële plan uit te voeren om het voortbestaan van de fabriek te garanderen. Dat zegt de woordvoerder woensdag. De vakbonden hebben nieuwe acties aangekondigd om de druk op de directie te verhogen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Jim Rogers: “Vergeet India – kijk naar Myanmar”

India staat slechte tijden te wachten zegt Jim Rogers. Er zijn nu andere plaatsen waar je geld kan verdienen. Je zou nu op een vliegtuig moeten stappen en gaan kijken in Myanmar, Noord-Korea en misschien Angola. In deze landen is er iets uitzonderlijks aan de hand, in de positieve zin.

Al deze landen kunnen een serieuze boost gebruiken. Myanmar staat nog steeds op de lijst met de tien zwakste economieën ter wereld. Maar dat kan snel veranderen. In India staat de wolf voor de deur in de vorm van schulden en tekorten. De groei in de opkomende economieën zal van ergens anders komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Nutricia schuldig aan corruptie in China

Het filiaal gezondheid van Danone in China, Nutricia, is door een krant beschuldigd van corruptie, op een moment dat de Chinese autoriteiten onderzoek voeren naar corruptiepraktijken bij farmaceutische en zuivelbedrijven.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs