Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 29256 tot 29260
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

PIMCO’s Bill Gross: Fed zal niet stoppen met QE voor 2016

Obligatiegoeroe Bill Gross gelooft niet dat de Federal Reserve zijn beleid zal verstrakken voor 2016, ten vroegste. Nadat Bernanke onrechtstreeks had toegegeven dat 'tapering' nog niet voor direct zal zijn, wisten de 10 Y US Treasuries hun sterkste 2 weken van dit jaar neer te zetten. De stierenmarkt in US Treasuries is dus nog niet voorbij volgens Gross.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Spaarders ontvluchten banken van Cyprus

De volgende drie grafieken van Zero Hedge laten zien dat spaarders massaal geld weghalen bij Cypriotische banken. Vooral de lokale bevolking en de spaarders van buiten de Eurozone hebben de afgelopen maanden miljarden euro's weggesluisd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Ierse centrale bank somberder over economie

De centrale bank van Ierland is negatiever geworden over de groeivooruitzichten voor de Ierse economie. De prognose voor de economische groei in 2013 werd vandaag teruggeschroefd van 1,2 procent naar 0,7 procent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Vier miljard tekort om hulpprogramma voor Griekenland te financieren

Er is ongeveer vier miljard euro tekort voor de financiering van het steunprogramma voor Griekenland tegen eind 2014. Dat heeft een Europese verantwoordelijke gezegd. Volgens de man is dat bedrag "niet enorm" en zullen er oplossingen gevonden worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Het hele Westen is als Detroit

Detroit was ooit de industriële hoofdstad van de Verenigde Staten, nu is de stad failliet en moet het zijn schulden op de een of andere manier herstructureren. Er is een officiële werkloosheid van 28 % en het kan zijn basisuitgaven niet meer financieren.