EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29261 tot 29265
Geplaatst op: zaterdag 10 augustus 2013

Documentaire over psychologie en mind control

Als u dit weekend, of aankomende week, nog even een kleine twee uurtjes over hebt, dan raden we u aan om deze onderstaande docu eens te bekijken. De documentaire heet ‘State of Mind the Psychology of Control‘.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 augustus 2013

Silvio Berlusconi rijker dan Warren Buffett

De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi is dit jaar ondanks de schandalen waarin hij is verwikkeld 1,12 miljard euro rijker geworden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 10 augustus 2013

Column: Teveel vrije tijd kost geld! - Geld en Recht

Niemand kan er nog omheen: het is crisis. Ook in mijn eigen omgeving hoor ik steeds meer over mensen die ontslagen worden door hun werkgever. Daar kan het slachtoffer niets aan doen, en het is bijzonder naar. Emotioneel, omdat het vaak toch een (onterecht) gevoel van waardeloosheid geeft. En natuurlijk financieel. Met een WW-uitkering loopt het inkomen direct flink terug – en voor mensen met hogere inkomens nog veel meer. Bovendien is die uitkering eindig.

Lees verder op geldenrecht.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 augustus 2013

Crisis over, herstel, einde recessie: me hoela!

In crisis is net als in oorlog de waarheid het eerste slachtoffer. Al een aantal weken worden we bestookt met mededelingen dat het ergste voorbij is, dat de crisis zijn dieptepunt heeft bereikt en we zo zoetjesaan op herstel mogen hopen.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Particulieren doen het zelf

Via internet brengen geïnteresseerden en betrokken particulieren jaarlijks miljarden bijeen voor het financieren van nieuwe initiatieven en startende ondernemingen.  Dit zogenaamde crowdfunding krijgt ook in Nederland steeds meer voet aan de grond. Waar je vroeger bij banken ging aankloppen voor krediet, nou, die zijn steeds minder geneigd tot dit verlenen. Privépersonen zijn dus alweer een nieuw initiatief gestart – een teken des tijds – om die leemte te vullen. In 2012 werd zo ruim 2 miljard euro bij elkaar gebracht voor meer dan een miljoen verschillende doelen, en voor dit jaar wordt een verdubbeling verwacht.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs