EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29271 tot 29275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Cypriotisch parlement keurt reeks hervormingen goed

Het Cypriotische parlement heeft deze ochtend na urenlange, soms stormachtige debatten een reeks hervormingen goedgekeurd die noodzakelijk waren om een nieuwe schijf internationale noodhulp te krijgen. "We kunnen opnieuw ademhalen", klonk het na de stemming op het ministerie van Financiën.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Lokale overheid China liegt over groei

Het bestuur van het arrondissement Luliang in de zuidelijke provincie Yunnan dwong bedrijven om hun productiecijfers ''op te blazen'', zo ontdekte het Nationaal Bureau voor de Statistiek (NBS). Dat heeft het Chinese staatspersbureau Xinhua donderdag gemeld.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Broekriem zit nu al te strak, maar de JSF gaat door!

In de afgelopen jaren heb ik vol verbazing de berichtgevingen over de Joint Strike Fighter (JSF) aangehoord. Dagelijks worden wij in de media overvallen met slechte plannen die op Prinsjesdag op ons uitgestrooid gaan worden. Tot overmaat van ramp lijk de PvdA nu net in deze tijd ook in te stemmen met het aanschaffen van de nieuwe straaljagers.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

De echte crisis moet nog komen

Hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans gaf onlangs een lezing bij TEDxMaastricht. Zijn boodschap: vergeet de economische crisis, het is slechts een symptoom van de ecologische crises die we tegemoet zien.

De echte crisis is een systeemcrisis, stelt Rotmans. "En ze zal nog lang duren, want ze is diep verankerd in alles wat we doen. We hebben een vervuilende en verwoestende economie opgebouwd. We gooien negentig procent van onze hulpmiddelen weg met als resultaat een enorm ecologisch tekort. En die is groter dan het economische tekort. We zullen de komende tientallen jaren worden geconfronteerd met ecologische crises, die zich gaan uitten in problemen met energie, het klimaat en onze hulpmiddelen."

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

VIDEO: De potentiële impact van 3D printing

Bij Slim Beleggen winden we er al jaren geen doekjes om: 3D printing kan voor wereldschokkende veranderingen gaan zorgen op vlak van economie en maatschappij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs