Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 29271 tot 29275
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Biflatie Bulletin : Pensioen op 69?

Als de christendemocraten van Belgiƫ hun zin krijgen wordt 69 jaar de nieuwe pensioenleeftijd. En dan zal de bevolking zoals gewoonlijk het hoofd neerbuigen en slaafs volgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Fiscus klist sportclubs, vzw's en bedrijfsleiders

Bij gerichte fiscale controles zijn het voorbije jaar honderden sportclubs en vzw's tegen de lamp gelopen. Dat schrijven De Tijd en L'Echo. Van de 284 sportclubs die vorig jaar aan een btw-controle zijn onderworpen, waren er liefst 236 niet in orde. Samen moesten ze hun omzet verhogen met 5,2 miljoen euro, goed voor 1,5 miljoen extra btw-inkomsten voor de staat.

Bron: happynews.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Nederlandse Economie binnenkort uit de recessie

De Nederlandse economie vertoont in het tweede kwartaal van dit jaar nog een kleine krimp van 0,3 procent, maar daarna zet het herstel in. Dat hebben de Rotterdamse economen Philip Hans Franses en Bert de Groot, beiden hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, maandag voorspeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Amerika bezwijkt onder schuldenlast

De Amerikaanse economie is sinds 2010 onafgebroken gegroeid met ongeveer 2% per jaar. Voor beleggers en vermogensbeheerders reden om positief te zijn over Amerikaanse aandelen. Maar gaat het wel zo goed in de VS? Er zijn genoeg cijfers te vinden die het tegendeel bewijzen. Deze twee grafieken van

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Huidige stierenmarkt is een zombie

Dit is de meest gehate stierenmarkt uit de geschiedenis. De S&P 500 heeft dit jaar al 23 nominale records neergezet en toch zijn er nog weinig beleggers die geloven in deze stierenmarkt. Het is de sterkste naoorlogse stierenmarkt die veel meer respect verdient. Hoe ver kan deze stierenmarkt nog verder lopen zonder geraakt te worden?