Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 29276 tot 29280
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

In Frankrijk gaat het de verkeerde kant op

Tot Jacob Schoenmaker's grote verbazing is de rente op Franse staatsobligaties nog niet fors gestegen. ''Frankrijk dreigt het probleemkind van Europa te worden, maar de rating blijft hoog. Frankrijk is te groot om te laten vallen, als het verkeerd dreigt te gaan schiet Duitsland te hulp''.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

Economie verbetert niet

De Nederlandse economie heeft ook in juni geen teken van verbetering laten zien. Het economisch beeld is aan het einde van deze maand even slecht als eind mei, zo liet het CBS donderdag weten.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

Frans consumentenvertrouwen op dieptepunt

Het vertrouwen van Franse consumenten in de economie is in juni gedaald naar het laagste niveau ooit. Dat maakte het Franse bureau voor de statistiek donderdag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

12 signalen dat de Amerikaanse middenklasse een volgende crisis niet overleeft

Mensen vergeten nogal snel. De meeste mensen kunnen dan ook niet zien wat er staat aan te komen. De mensheid vertrouwt nog steeds blindelings dat de politiek de situatie op tijd onder controle zal krijgen. Van waar dit blindelings vertrouwen, blijft een raadsel na alle miserie van de laatste jaren.

Zerohedge verzamelde 17 signalen die aantonen dat de Amerikaanse middenklasse een volgende crisis niet zal overleven:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

Zet je schrap: goudmijnen hebben ruimte om het dividend te verhogen!

Dan Denbow, manager van het USAA Precious Metals and Minerals Fund, publiceerde een interessant visie die de bezitters van goudmijnaandelen een hart onder de riem moet steken. Ondanks de lagere goudprijs zien de vooruitzichten voor de mijnbouwers er absoluut niet slecht uit.

Integendeel zelfs, de goudmijnen hebben ruimte om het dividend te verhogen. Een woordje uitleg is hier waarschijnlijk op zijn plaats. Het is volgens Denbow een onmiskenbaar feit dat de grote investeringen voor de goudmijnen achter de rug, de operationele kosten kunnen nu een dalende trend vertonen.

Betere resultaten en dus een betere return