EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29276 tot 29280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Dit jaar al meer Silver Eagles verkocht dan in heel 2012!

De verkoop van American Silver Eagle munten, die door de US Mint worden vervaardigd, is in 2013 reeds hoger dan de verkoop in het hele jaar 2012.

De verkoop van American Silver Eagle munten, die door de US Mint worden vervaardigd, is in 2013 reeds hoger dan de verkoop in het hele jaar 2012.

Inmiddels zijn er 33,75 miljoen ounces aan zilveren munten verkocht, in vergelijking met met 33,74 miljoen ounce vorig jaar.  Als de verkoop op deze manier doorzet, zal 2013 zelfs het topjaar 2011 gaan inhalen! Toentertijd werden er in een jaar 39,86 miljoen troy ounce verkocht...

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Bijna helft ondernemers moet doorwerken na 67

Veel ondernemers hebben de afgelopen vier jaar veel minder gespaard dan voorheen, of zelfs pensioengeld in hun bedrijf gestoken. Bijna de helft verwacht mede daardoor na zijn 67e verjaardag door te moeten werken.

Terwijl kortingen van enkele procenten op pensioenen van werknemers het nieuws beheersen, lijken ondernemers er ondertussen nog veel slechter voor te staan wat betreft hun oude dag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Unilever gaat olie uit algen gebruiken

Unilever heeft een overeenkomst getekend met de producent van hernieuwbare olie- en bioproducten Solazyme voor de levering van olie uit algen.

De bedrijven werken al jaren samen en dit is de eerste leveringsovereenkomst van de gezamenlijk ontwikkelde olie uit algen.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

De goudprijs kan nog verrassend uit de hoek komen

Goldman Sachs voorspelt een goudprijs van $ 1.000 tegen eind 2014. HSBC ziet ook niet veel graten in een hogere goudprijs, maar stelt wel vast dat een lage goudprijs de fysieke vraag in Azië aanvuurt. Er kan veel veranderen op korte tijd op de goudmarkt, maar US Funds blijft positief en denkt dat de goudprijs wel eens kan verrassen de komende maanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Er wacht JP Morgan mogelijk een boete van $ 20 miljard boven het hoofd

Het is niet het jaar van JP Morgan. Amerika's grootste bank krijgt de ene boete na de andere of regelt de ene zaak na de andere in der minne. Recent moest het nog toegeven de regels overtreden te hebben in de London Whale zaak waardoor het een boete kreeg van $ 950 miljoen. Nu dreigt JP Morgan op te draaien voor zijn oneerlijke handel in de aanloop naar de financiële crisis.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs