Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 29296 tot 29300
Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer goud gesmokkeld in India

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - Import goud neemt af

In India wordt steeds meer goud het land in gesmokkeld, zo schrijft de Wall Street Journal. Niet verwonderlijk, want de import van goud via de officiële kanalen is door beperkende maatregelen van de regering steeds minder aantrekkelijk geworden. In juni werd de importheffing op goud nog verhoogd van 6 naar 8 procent en vanaf deze week ziet de regering erop toe dat goudhandelaren 1/5 deel van het geïmporteerde goud weer exporteren. Door deze maatregelen is het veel aantrekkelijker geworden om goud het land binnen te smokkelen. Dat gebeurt dan ook op steeds grotere schaal in India.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Grieken krijgen nieuw deel steun

Griekenland heeft voldaan aan de voorwaarden voor het volgende deel van de beloofde hulpleningen ter waarde van 2,5 miljard euro. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Verkoop dit aandeel NIET

Hoe kan een bedrijf met een waarde van $ 60 miljard de beleggers zo omver blazen dat het aandeel op een dag tijd met 25 % kan stijgen? Simpel, omdat het aandeel onterecht genegeerd werd. Facebook overdonderde de analisten met zijn resultaten. Nadat het de laatste tijd wat was achtergebleven, is het op een dag een van de best presterende aandelen geworden.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Column Kees de Kort | Ik ken niemand die graag meer betaalt

In Japan zijn de consumentenprijzen in juni voor het eerst in meer dan een jaar gestegen. Daar is een normaal mens natuurlijk nooit blij mee maar de index die de kerninflatie meet kwam vorige maand uit op 0,4 procent ten opzichte van een jaar eerder. En in Japan zijn er mensen die daar blij mee zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Deze technologie zal de manier waarop we betalen drastisch veranderen

Hoe lang gaat het nog duren dat we onze portefeuille niet meer moeten boven halen als we willen betalen in een winkel? Vermoedelijk niet meer zo lang. Via Near-field communication of NFC, kan je via een chip in je smartphone of via een bepaalde app betalingen uitvoeren door met je smart phone in een winkel een bepaalde handeling uit te voeren. Dit bewijst nog maar eens de kracht van de technologische revolutie die aan de gang is.