EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29301 tot 29305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

VK: aantal werklozen daalt, aantal parttimers stijgt

Rising levels of employment are being fuelled by people being forced to take part-time jobs, official figures showed today.

In the last five years since the financial crash the number of men in work has remained almost unchanged, but 280,000 who were in full-time jobs have been forced to cut their hours.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

EU-parlement begrenst gebruik biobrandstoffen

Het Europees Parlement (EP) heeft het gebruik van biobrandstoffen begrensd. In 2020 mag maximaal 6 procent van de brandstoffen in het verkeer gemaakt zijn van voedselgewassen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Milieu lijdt zwaar onder overproductie voeding

Elk jaar belandt wereldwijd 1,3 miljard ton levensmiddelen op de afvalhoop. Die verkwisting zorgt volgens een nieuw rapport van de Verenigde Naties niet alleen voor een reusachtig economisch verlies van 750 miljard dollar, maar richt ook enorm veel schade aan het milieu aan. Het rapport 'Food Wastage Footprint: Impacts on Natural Resources' werd vandaag door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) en het VN-milieuprogramma (Unep) in Rome en Nairobi voorgesteld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Column Kees de Kort | Chinese cijfers waarschijnlijk minder mooi

Er komen binnen één week veel verschillende cijfers uit China. Gisteren gingen de kurken er bij een heleboel mensen weer af. Want de Chinese industriële productie steeg met meer dan 10 procent.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

2 factoren houden goudmarkt in hun ban

De Obama Administration stuit op stevige weerstand wat betreft de plannen om militair tussenbeide te komen in Syrië. Dat is een stevige streep door de rekening van de Amerikaanse president die nog altijd zwaar gezichtsverlies kan leiden. Het zijn dus spannende dagen voor Obama.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs