EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29301 tot 29305
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Chinezen halen steeds meer goud binnen!

De Chinezen blijven massaal goud kopen, zo blijkt uit data van het Hong Kong Census and Statistics Department. KoosJansen ( @koosjansen) houdt de laatste ontwikkelingen in de gaten en plaats met enige regelmaat nieuwe grafieken op zijn weblog. De volgende grafieken laten zien dat China steeds meer goud koopt, maar dat er ook steeds meer goud in Hong Kong achterblijft.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

‘Stevige bedrijfsresultaten zullen beurskoersen ondersteunen’, aldus Goldman Sachs

Stevige bedrijfsresultaten zullen de beurskoersen ook volgende jaar ondersteunen, zegt Goldman Sachs. Deze uitspraak is niet zonder belang, want als de Amerikaanse zakenbank iets zegt wordt er naar geluisterd. De investeerders mogen dus op beide oren slapen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Speeltje superrijke in de problemen

Het speeltje van multimiljonair Niek Sandmann is in de problemen gekomen. De Curaçaose vliegmaatschappij Dutch Antilles Express (DAE) zit in financieel zwaar weer. Salarissen zijn al een tijd niet betaald, meldt Quote.

Sandmann is volgens het huisblad van puissant rijk Nederland goed voor 80 miljoen euro. DAE heeft aangekondigd dat het flink gaat snijden in het personeelsbestand en het aantal vluchten.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Werkloosheid in Portugal daalt

De werkloosheid in Portugal is in het tweede kwartaal gedaald naar 16,4 procent van de beroepsbevolking. Dat maakte het Portugese statistiekbureau woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Column Kees de Kort | Tikje op Duitse vingers

Duitsland heeft een tikje op de vingers gekregen van het IMF. Opmerkelijk, vindt BNR's Kees de Kort. "Normaal beperkt het IMF zich in landenrapporten tot het land zelf. Maar nu heeft het IMF gezegd 'Duitsland, jullie zijn het grootste land in de eurozone, met jullie gaat het relatief het best, dus we verwachten meer van jullie'."

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs