Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 29311 tot 29315
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

René Tissen: De klap komt eraan

René Tissen , RTLZ | In Portugal is de politieke onmacht om aan het enorme verval van het land het hoofd te kunnen bieden ogenschijnlijk bezworen en meteen duiken weer de berichten op dat de Europese crisis onder controle is. In Spanje lijkt premier Rajoy de corruptie affaire van zich af te schudden. Blijft hij in functie door bluf of kennis van zaken? Feit is dat ook hij van geen crisis meer wil weten. In Frankrijk is er al sinds zijn benoeming geen enkele steun voor president Hollande en beginnen de sociale straatprotesten wederom op te laaien, maar zit zijn regering nog altijd stevig in het zadel en sprak president Hollande zich op de 14de juli zelfs krachtig uit over het einde van de crisis. L’Etat c’est moi.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Vraag naar edelmetalen blijft erg robuust in Midden-Oosten

De prijsevolutie bij goud en zilver laat vermoeden dat niemand nog iets van edelmetalen moet weten. Niets is echter minder waar. De vraag naar fysiek goud en zilver blijft op verschillende internationale markten op een duizelingwekkend hoog peil. Hierover lezen we in de pers echter weinig of niets.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

U behoort tot de op vier na rijkste middenklasse in de wereld

België beschikt over de op vier na meest welvarende middenklasse ter wereld. Enkel in Australië, Luxemburg, Japan en Italië beschikt de middenklasse over een groter vermogen dan bij ons. Dat blijkt uit cijfers die in het Global Wage Report 2012-13 staan. Opmerkelijk in de lijst is de 27ste plaats van de Verenigde Staten, een land dat er traditioneel prat op gaat een paradijs voor de middenklasse te zijn.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Aanbod sloopgoud krimpt dit jaar met 25%

De lage goudprijs zet de markt verder onder druk. De vraag naar fysiek metaal is alleen maar verder toegenomen, terwijl het aanbod juist lijkt op te drogen. Beleggers verkopen nog wel posities in goud, maar het aanbod van sloopgoud zal dit jaar 25% lager uitvallen. Dat zegt de World Gold Council.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Consument onderschat kosten rood staan

De consument onderschat massaal de kosten van het rood staan op een betaalrekening. Op jaarbasis kost dat 12 tot 15 procent rente, maar slechts weinig consumenten zijn daarvan op de hoogte. Velen schatten de rente ruim de helft lager in.