EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29326 tot 29330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013

Bank of Japan spreekt boodschap van hoop uit

De Japanse centrale bank heeft drastische maatregelen genomen om de economie uit het slop te halen en om de deflatie een kopje kleiner te maken. Die maatregelen zijn alleszins gedurfd maar het dient nog te worden afgewacht of ze de gewenste resultaten zullen opleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013

Méént de minister het echt?!

Het einde van “too big to fall”? In ieder geval doet minister van Financiën Dijsselbloem een heel onverwachte uitspraak : banken mogen niet meer zo groot en cruciaal zijn dat ze bij een dreigend faillissement de economie in gevaar brengen! Wat elke weldenkende gewone burger al wist hoor maar soit…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013

Silicon Valley-Belg verkoopt Storify en sluit beursgang niet uit

De jonge Belg Xavier Damman verkoopt zijn onlineplatform Storify aan de Amerikaanse sectorgenoot Livefyre. Dat schrijven De Tijd en L'Echo. Storify laat toe tweets, video's en Facebookberichten te integreren in één onlineverhaal. De technologie wordt wereldwijd gebruikt door nieuwsmedia.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013

Gemeenten wacht miljardenbezuiniging

Gemeenten zijn de komende jaren genoodzaakt flink te schrappen in de uitgaven voor wegen, sport, cultuur, openbaar groen en straatverlichting.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013

WO 3 komt eraan!

A chemical attack may be launched on Israel by Syrian rebels from government-controlled territories as a "major provocation," multiple sources told RT.

Lees verder op rt.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs