Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 29326 tot 29330
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

De klant is zo weg

Deze week sloten 183 winkels van Free Record Shop en de Harense Smit hun deuren. Sommige winkels werden gered en gingen weer open, maar per saldo stonden opnieuw honderden mensen op straat.

Uiteraard is dit het gevolg van de recessie en de onstuitbare opmars van webshops. Maar ik zie nog een oorzaak: de slechte klantenservice. 

Bron: businessinsider.com
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

(Bankroet) Italië wil graag de rekeningen betalen, maar...

In most countries, it would be an act of mind-bending chutzpah, or perhaps a display of political insanity, but in Italy it barely made ripples: for a government official, a minister no less, to declare that the country cannot pay its long overdue bills, and not for a month or two, but for the rest of this year! Due to "technical" problems.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

Vooruitgang Trojka bedreigt duizenden jobs

Toezichthouders van de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (MF) hebben "flinke vooruitgang" geboekt in hun gesprekken met de Griekse regering. Dat stelde IMF-vertegenwoordiger Poul Thomsen vandaag. Voor duizenden overheidsambtenaren in Griekenland dreigt die "vooruitgang" synoniem te staan met ontslag.

Bron: nrc.nl
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

ECB-hardliner: lage rente lost crisis niet op, sneller hervormen wel

Jens Weidmann, een van de hardliners binnen het 23-koppige bestuur van de ECB, zegt dat diezelfde Europese Centrale Bank de eurocrisis niet kan oplossen. Hij reageert hiermee op de keuze van de bank om de rente op recordlaagte te houden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

'IMF verlaagt groeiprognose wereldeconomie'

AIX-EN-PROVENCE (ANP) - De groei van de internationale economie valt dit jaar nog iets zwakker uit dan eerder gedacht. Vooral in opkomende economieën is de vooruitgang minder sterk dan verwacht. Dat stelde IMF-presidente Christine Lagarde zondag.