EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29326 tot 29330
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2013

Toename aardgasverbruik industrie wijst mogelijk op economisch herstel

De grote industriƫle spelers hebben in juni 3,4 procent meer aardgas verbruikt dan in juni vorig jaar. "Het is de eerste toename sinds meer dan een jaar", zo meldt Synergrid, de federatie van de netbeheerders elektriciteit en aardgas in Belgiƫ. De toename zou mogelijk kunnen wijzen op een economisch herstel, maar daarvoor moet de toename de komende maanden nog bevestigd worden, luidt het.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2013

'Nieuwe affaire rond marktmanipulatie banken'

Er is mogelijk sprake van een nieuw schandaal rond marktmanipulatie door internationale banken. De Duitse toezichthouder op het bankwezen Bafin onderzoekt of Duitse banken betrokken zijn bij de manipulatie van een belangrijk tarief voor de handel in derivaten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2013

BP beschuldigd van manipulatie gasprijs

De Amerikaanse energieautoriteit FERC (Federal Energy Regulatory Commission) beschuldigt de Britse petroleummaatschappij BP ervan de gasprijs te hebben gemanipuleerd. De FERC dreigt met het opleggen van een boete. Eerder al waren er in de VS gelijkaardige beschuldigingen aan het adres van de vermogensbank JPMorgan Chase.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2013

Economische Inspectie stelde 6.186 overtredingen vast in 2012

De Algemene Directie Controle en Bemiddeling (ADCB), de vroegere Economische Inspectie, heeft vorig jaar 6.186 inbreuken bij handelaars vastgesteld. Dat meldt het jaarverslag 2012 van de FOD Economie. In 2011 was er nog een recordaantal van 8.224 inbreuken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2013

IMF voorziet licht herstel Franse economie

De Franse economie toont waarschijnlijk in de loop van dit jaar tekenen van herstel, die volgend jaar kunnen uitmonden in een bescheiden groei.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs