Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 29336 tot 29340
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Ploumen bezorgd over kritiek op Wereldbank

Minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) heeft dat dinsdag gezegd in reactie op een rapport van Human Rights Watch (HRW).

Volgens dat rapport controleert de Wereldbank onvoldoende of bij projecten die ze financiert mensenrechten worden geschonden.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Gaat de Comex kopje onder?

Goud-goeroe Jim Sinclair is gekomen met een opmerkelijke verklaring voor de sterke goudprijsstijging van gisteren (+3%). De goudvoorraden van de Comex, de instantie die de spot prijs van goud bepaalt, raken snel op.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Staan we dan toch dicht bij een instorting van het financieel systeem?

Naar Seth Klarman wordt op de beurs van Wall Street tegenwoordig aandachtig geluisterd, want de man heeft wel een paar helder afgelijnde ideeën. Staan we dan toch dicht bij een instorting van het financieel systeem?, zo vraagt Klarman zich momenteel af.

De economie is zo fragiel dat de regering niet kan toestaan dat ze door de knieën zakt en dat zou er op kunnen wijzen dat er inderdaad iets ernstigs aan de hand is. De inspanningen die de centrale banken leveren komen zo krampachtig over dat ze de ernst van de situatie wel degelijk beseffen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Dit is de grootste fout die de meeste beleggers maken

Soms zie je beleggers pronken met winsten tot 1.000 % of meer. Wie droomt daar niet van? Hoe kan het dat de ene zoveel winst kan maken met een enkele beleggen terwijl andere beleggers met een portefeuille zitten vol verliezers? Je mag deze grote fout bij het beleggen absoluut niet maken, zegt

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Bestuurders Achmea leveren in

Dat staat in het jaarverslag over 2012 dat de verzekeraar maandag heeft gepubliceerd op zijn website.

Gemiddeld kregen de bestuurders vorig jaar 1 miljoen euro voor hun diensten, tegen 1,42 miljoen euro in 2011. Achmea gaf geen cijfers over de beloningen van afzonderlijke bestuursleden.