Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 29341 tot 29345
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Armste gepensioneerden krijgen te weinig geld

De minimumuitkering voor gepensioneerden zit nog altijd onder de armoedegrens en ligt een stuk lager dan in Nederland en Frankrijk. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad op basis van becijferingen door het Centrum voor Sociaal Beleid van de Universiteit Antwerpen, gevalideerd door de Studiecommissie voor de Vergrijzing.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Groei economie China vlakt af naar 7,5 procent

De groei van de Chinese economie is in het tweede kwartaal van dit jaar afgevlakt naar 7,5 procent in vergelijking met hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die de Chinese overheid maandag heeft bekendgemaakt.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Economische problemen door bemoeizucht van de Staat

 De economische en sociale problemen in onze maatschappij worden niet veroorzaakt door de vrije markt, maar door bemoeizucht van de Staat. Een welvarende, sociale en vredelievende wereld is alleen mogelijk als we het juk van de Staat van ons afschudden en kiezen voor vrijwillige samenwerking.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Portugese partijen geven zich week om crisis te overwinnen

De drie grote politieke partijen in Portugal hebben zichzelf één week de tijd gegeven om een compromis te vinden en het land, dat economisch in slechte papieren zit, uit de politieke crisis te halen. Het is daar twee weken geleden in verzeild geraakt door het ontslag van twee sleutelministers. Die waren het oneens geraakt over de besparingen die het Iberische land hebben opgezadeld met een recordwerkloosheid en een fikse recessie.

Bron: bitkoers.nl
Geplaatst: zondag 14 juli 2013

Interessante Bitcoin alternatieven

BIPS, a Bitcoin payment processor based in Canada and Denmark, has just announced a new ...The post BIPS: Buy Bitcoins In Denmark With Your Mobile Phone appeared first on Bitcoin Magazine. […]