EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29351 tot 29355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Is het 'Sons and Daughters'-project van JPMorgan cliëntelisme?

De Amerikaanse bank JPMorgan startte in 2006 een programma in China genaamd ‘Sons and Daughters.’ Het project was opgezet om de bank te beschermen tegen beschuldigingen van nepotisme, maar is nu juist onderwerp geworden van een onderzoek naar omkoping.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Nederlandse industrie vertoont licht herstel

De inkoopmanagersindex die de bedrijvigheid aangeeft steeg in augustus jl. van 50,8 naar 53,5.  Een stand boven de 50 wijst op groei.  Met de werkloosheid is het echter maar  droevig gesteld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Dit is waarom Abenomics zal falen

Op het eerste zicht lijkt het erop dat 'Abenomics' werkt. Abenomics is ontworpen om Japan uit een deflatoire spiraal te krijgen en economische groei te realiseren. Het eerste deel lijkt ondertussen al een feit, het inflatieniveau is recent fors gestegen tot bijna 1 procent. Maar de Japan genereert een verkeerde inflatie waardoor het tweede deel, de economische groei, op termijn niet realiseerbaar zal worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Vier op vijf bedrijven hebben werknemers met geldproblemen

Vier op de vijf bedrijven hebben werknemers met geldproblemen. Door de crisis is het aantal mensen met problematische schulden verdubbeld, dat meldt Nibud.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

50% stijging in huizenverkoop in augustus begin van het einde van de crisis?

Ja hoor, het is weer zover! De champagneflessen worden ontkurkt, de slingers worden afgestoft en opgehangen. Want - zo zegt directeur van Makelaarsland Jeroen Stoop - ‘de bodem in de huizenmarkt is nu echt bereikt!’. Dieper zakken kan niet meer. Volgens de gegevens van Makelaarsland steeg de huizenverkoop in augustus met 50% ten opzichte van dezelfde maand in 2012. Ook waren er meer bezichtigingen, meer hypotheekadviezen en aanvragen. Kortom, we starten de polonaise en iedereen mag aansluiten. Of zijn we weer te voorbarig?

Lees verder op koopwoningen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs