Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 29356 tot 29360
Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

Banken wijzen huiseigenaren met betalingsachterstanden de deur

Banken behandelen huiseigenaren met betalingsachterstand zeer slecht

Banken halen dikke onvoldoendes voor de manier waarop ze omgaan met huiseigenaren die aangeven moeite te hebben met het betalen van de hypotheeklasten. In plaats van duidelijk advies te bieden, wijzen de meeste banken huiseigenaren slechts op de boeterente die ontstaat bij te late betaling. Van de 300 woningbezitters vindt de helft dat banken zeer slecht omgaan met huiseigenaren met betalingsachterstanden. Slechts een erbarmelijke 15% geeft de bank een voldoende.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

“Forse correctie in goud was nodig voor volgende fase in de stierenmarkt”

Gary Savage, uitgever van Smart Money Tracker, denkt dat de huidige correctie in de goudprijs het begin is van de volgende fase in de stierenmarkt.Nu is goud klaar voor zijn bubbelfase. Gary Savage geeft commentaar en advies en heeft het de laatste jaren beter gedaan dan de meeste hedge funds, zo staat op 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

Pas op!! Dit aandeel kan nog verder zakken

Een van de sectoren waar de koersen alleen maar blijven dalen, is de sector van de goudmijnen. Hoewel de algemene goudindexen de laatste week enig herstel laten zien, is er een aandeel dat blijft dalen en daar zijn goede redenen voor. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

Biflatie Bulletin : Soepel geldbeleid

ECB-voorzitter Draghi belooft het soepel geldbeleid “nog lang” te laten duren, m.a.w. de markten te bezorgen wat ze willen door de basisrente op 0,5 procent te houden.  Het geeft de Europese beurzen vleugels, verslaafd als ze zijn aan goedkoop geld.  Aandelen stijgen al jaren niet meer op hun eigen merites zoals winstcijfers en -groei maar toegegeven : een lage rente creëert mooie kansen.  De boodschap is : doe er uw voordeel mee zolang het duurt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

Lagere overheden voor 70 miljard in het rood

De schuld van de centrale overheid loopt op. Gemeenten, provincies, waterschappen stonden in het eerste kwartaal van dit jaar samen meer dan 70 miljard euro in het rood.