EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29356 tot 29360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Bernanke kent de oorzaak van de goudprijs zwakte

Bernanke heeft een levensgevaarlijke politiek gevoerd met zijn ruime monetaire beleid. Maakt hem dat tot de gevaarlijkste man ter wereld? Het antwoord op die vraag moeten we u schuldig blijven. We kunnen u echter wel vertellen dat de naam van Bernanke hoog op het lijstje staat.

Door de massale geldcreatie heeft Bernanke de kiem gelegd voor een ontwrichting van het financieel systeem. De gebeurtenissen op de valutamarkten bewijzen dat tapering door de Amerikaanse centrale bank wel degelijk gevaren met zich meebrengt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Toekomst voor goud ziet er goed uit – goudprijs naar $ 1.000

Yves Lamoureux, president van Lamoureux & Company die analyses maken op basis van economisch gedrag, is enthousiast voor vaste activa, maar niet direct voor goud.

De Amerikaanse dollar zal de komende maanden verder verzwakken, dit is positief voor grondstoffen - behalve voor goud. Lamoureux verwacht dat de goudprijs nog kan dalen tot $ 1.000.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Na de regionale luchthavens en de hogesnelheidstreinen zijn nu ook de Spaanse snelwegen failliet...

Deserted tollwayNa de regionale luchthavens en de hogesnelheidstreinen zijn nu ook de Spaanse snelwegen failliet. De krant El Pais maakt melding van een aantal beheersmaatschappijen van autosnelwegen die de voorbije 15 jaar werden gebouwd en die recent bescherming tegen de schuldeisers hebben moeten aanvragen, meestal in de omgeving van Madrid.  Onder hen de snelwegen tussen Madrid en Toledo, Ocaña en La Roda en tussen Cartagena en Vera.

In totaal zou het passief rond de 3.600 miljoen euro liggen, die door de staat zijn gegarandeerd. De regering Rajoy zou al zo’n 900 miljoen euro in de vorm van leningen hebben bijgepast.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Inflatie dreigt in India onhoudbaar te worden

Inflatie is momenteel geen globaal probleem, maar er zijn wel enkele uitzonderingen die de regel bevestigen. Eén van die uitzonderingen vormt India waar de prijsdruk stilaan onhoudbaar wordt. Daardoor is de Indiase economie kwetsbaarder dan die van de buurlanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

11 redenen waarom de Scandinavische landen alle lijstjes aanvoeren

Mette MaritZweden, Denemarken, Noorwegen en Finland hebben hun vaste plekken op internationale ranglijsten van onder andere concurrentiekracht, rijkdom, gezondheidszorg en geluk. Ze hebben zowel de crisis in Europa als de ongelijkheid van Amerika vermeden en zijn schoolvoorbeelden van innovatie.

Wat is er van het zogenaamde ‘Scandinavisch model’ en waarom kunnen zowel links als rechts er veel van kan leren?

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs