EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29366 tot 29370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

België wacht niet op EU-voorstel bankenhervorming

België gaat een wetgeving opstellen rond de structuurhervorming van de banken zonder te wachten op het voorstel van de Europese Commissie. Dat heeft minister van Financiën Koen Geens (CD&V) verklaard in het kader van een vergadering van Ecofin in de Litouwse hoofdstad Vilnius.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Verdeel en heers : ouderen in het vizier

‘t Is al zo oud als de mensheid : zet groepen burgers tegen mekaar op zodat ze niet de blik richten op de ware verantwoordelijken. Ditmaal zijn het de Nederlandse ouderen die het moeten bekopen. “Ouderen rijker dan ooit!” verschijnt in de mainstream media.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Slim beleggen: hou je emoties onder controle

In deel 1 van de emotionele barrières bij beleggen focuste ik op me op een aantal kenmerken van zogenaamde ‘experts’ en de wankele balans tussen onze emoties en objectiviteit. Daarnaast gaf ik een aantal handvaten hoe we deze balans zo goed mogelijk in evenwicht kunnen houden.

In het vorige deel ging het vooral over interne ‘krachten’ die onze beeld van de werkelijkheid vervormen. In dit deel richt ik me op factoren van buitenaf die ons beïnvloeden en dus ook deel van ons beslissingsproces bepalen. Dit zijn de zogenaamde psychologische valstrikken.

Lees verder op finvrij.com
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Een gouden investering in je portfolio!

Beste lezers, Mijn naam is Sven van Tongeren, geboren in Maastricht (NL) en gestudeerd aan de Zuyd University of Applied Science met een grote persoonlijke en professionele interesse in de beurs. Zoals vele inmiddels weten ben ik werkzaam geweest in Chicago als ‘Associate’ bij keeneonthemarket onder leiding van Andrew Keene als directeur en oprichter. Ik probeer 3 á 4 keer per jaar terug te gaan naar Chicago om mezelf continue te blijven ontwikkelen en  contacten warm te houden. Ook schrijf ik regelmatig artikelen op deze website waar zo'n 30.000 beleggers bij elkaar komen om  de meest essentiële informatie te lezen en delen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Op naar een nieuwe Depressie? deel 2

Er bestaat nog nauwelijks onafhankelijke journalistiek in de Verenigde Staten.  Na 9/11 werd het al patriottisme, censuur en zelfcensuur wat de klok slaat.  Laat staan het onmisbare investigative journalism, onderzoeksjournalistiek die diep graaft, streng bevraagt en objectief rapporteert.

De kleinere, alternatieve media doen dit nog wel maar krijgen nooit de aandacht die ze verdienen, tenzij van een kleine groep van burgers die bewust leven en juist geïnformeerd willen zijn.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs