EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29366 tot 29370
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Lastenverzwaringen lopen mogelijk op

Het kabinet hanteert als doel om de lastenverzwaringen maximaal een derde van het bezuinigingspakket van 6 miljard uit te laten maken, maar of dat lukt is onzeker.

Voor de zomer was al duidelijk dat het kabinet de lasten opnieuw zou verhogen, maar toen verwees premier Mark Rutte nog naar het uitgangspunt van twee derde bezuinigen op de overheidsuitgaven en een derde lastenverzwaringen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Marc Faber over goudmijnaandelen: kopen, kopen, kopen

Het klinkt misschien vreemd uit de mond van iemand die ze Dr. Doom noemen en die alom hel en verdoemenis predikt, maar de Zwitser Marc Faber (want dat is ie wel degelijk van geboorte) heeft toch een sector gevonden waar hij in gelooft. Dat is misschien nog zacht uitgedrukt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

AEX levert opnieuw in

De verwachting dat het steunbeleid in de VS spoedig zal worden afgebouwd, bleef zorgen voor nervositeit onder beleggers. Daarnaast werd gewacht op cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt en het consumentenvertrouwen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Brandstofprijzen blijven stijgen !

Door onrust de onrust in Egypte stijgen de olieprijzen en dat gaan we merken als we bij de tankautomaat staan. Dat vertelt Ronald Veerman in het DFT TV Nieuws.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Cijfers Kadaster over toename aantal verkochte woningen geven vertekend beeld

Het juichbericht van het Kadaster dat er 30% meer woningen verkocht zijn wordt door alle media klakkeloos overgenomen. Wat de media er echter niet bij vermelden is dat er vergeleken wordt met juli 2012. Dat was de slechtste maand juli ooit qua woningverkopen. Omdat juli 2012 ernstig beïnvloed werd door de veranderende wetgeving is het interessant te kijken naar juli 2011. Toen waren er zo’n 7,4% meer transacties dan juli dit jaar. Dat betekent dat we nog steeds in een fors dalende trend zitten.

Lees verder op waarheidzoeker.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs