EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29381 tot 29385
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

3 trends die de BRICS kunnen vervangen

In 2001 werd de term BRIC S gelanceerd door Goldman Sachs economist Jim O’Neil. Hij creëerde hiermee een van de sterkste beleggingstermen van de laatste decennia. De groei van deze landen Brazilië, Rusland, India, China en later Zuid-Afrika was indrukwekkend en trok enorme hoeveelheden geld aan. Maar de rek is er uit bij deze landen. Welke sectoren kunnen de nieuwe trends worden de komende jaren?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Nederlandse overheid graait naar zijn pensioenen

Op vrijdag 12 juli 2013 is het kabinet akkoord gegaan met de nieuwe pensioenwet, die in 2015 zal ingaan. Het nieuwe stelsel zal de overheid 3 miljard euro opleveren. De wet was aan vervanging toe omdat jongeren teveel de pensioenlasten zouden moeten dragen. Volgens het kabinet Rutte kunnen pensioenpremies namelijk beter verlaagd worden en het verschil geconsumeerd, daar groeit de economie immers van.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Goud met een flinke sprong het weekend in!

Goud maakt tegen de meest negatieve meningen in een flinke sprong richting het weekend. De goudprijs dikte met 35 dollar aan tot 1315 dollar/ounce, waarmee de daling van de voorbije 48u teniet is gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

VS tellen minste aantal werklozen sinds 2008

Door de creatie van 162.000 bijkomende banen bedroeg de werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten in juli 7,4 procent. Dat blijkt uit de nieuwe maandcijfers die het ministerie van Arbeid bekend heeft gemaakt. Het werkloosheidspeil staat daarmee op zijn laagste niveau sinds december 2008, maar de banengroei valt wel terug.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Goudprijs omhoog na publicatie banencijfer VS

De goudprijs steeg vanmiddag na publicatie van het banencijfer in de VS. Er kwamen in juli 162.000 banen bij, maar dat was minder dan waar de financiële markten op gehoopt hadden. Ook was dit het slechtste banencijfer in vier maanden tijd. Uit een peiling die Bloomberg hield onder 93 analisten kwam naar voren dat men rekende op 188.000 nieuwe banen, veel meer dan het zojuist gepubliceerde cijfer.

Lees verder op marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs