Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 29381 tot 29385
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Bank of England houdt rente onveranderd op 0,5 procent

De Bank of England heeft de rente onveranderd gelaten, op 0,5 procent. Dat lag in de lijn der verwachtingen. Het was de eerste vergadering van de Engelse centrale bank onder leiding van gouverneur Mark Carney.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Nigel Farage weer in goede doen

Nigel Farage trekt weer van leer tegen de Europese leiders. Deze keer maakt hij de plannen om de jeugdwerkloosheid aan te pakken met de grond gelijk. Er worden miljoenen en miljarden geld gestopt in allerhande projecten en instellingen, een hele waslijst. Allemaal projecten met dik betaalde vriendjes en projecten die niets zullen helpen omdat het Europese systeem gewoon niet werkt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Kabinet wil meer risico's nemen met pensioenen

Ons pensioen wordt nog onzekerder. Dat blijkt uit stukken die in handen zijn van RTL Z. Pensioenfondsen moeten van staatssecretaris Klijnsma meer risico's gaan nemen bij hun beleggingen, om te compenseren voor inflatie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Hoe groot is de kans dat aandelen in de tweede jaarhelft opnieuw zullen stijgen?

De Dow Jones wist in de eerste jaarhelft een stijging van 13,8 procent voor te leggen. Dit is op zich al boven de historische gemiddelde jaarreturn. Als de Dow Jones een gelijkaardig parcours loopt in de tweede jaarhelft, zou de jaarwinst van 29,5 procent meer dan het drievoudige zijn van de historische jaarwinst. Hoe groot is nu de kans dat zoiets gaat gebeuren?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Wat gaat Draghi doen?

Een jaar geleden zei het hoofd van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi, nog dat hij alles zou doen om de euro te redden. De politieke spanningen in Portugal hebben de rentevoet op Portugese obligaties de hoogte in gejaagd. Wat gaat Draghi nu doen? Gaat hij zijn belofte nakomen voordat de Portugese problemen overslaan op de andere 'zwakkere' landen?