EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29381 tot 29385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Banken controleren de wereld (deel 2 van 2)

“Een overheid (en dus het volk) loopt kapot op rentebetalingen aan bankiers, bankiers hebben volgens zichzelf echter toch nog te weinig geld, en we gaan dat oplossen door nog meer geld te lenen van bankiers.  Nederland gaat binnenkort dus dieper in de schulden bij hun eigen (Rothschild) bankiers, die dat geld voor ons uit het niets toveren, waardoor wij geld krijgen van Nederlandse (Rothschild) bankiers om weg te geven aan Ierse (Rothschild) bankiers”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

JP Morgan vlucht in … goud

Afgelopen vrijdag werd er in alle stilte een zeer belangrijk bericht de wereld ingestuurd. JP Morgan heeft zijn strategie voor grondstoffen gewijzigd naar long posities, voornamelijk basismetalen en koper. JP Morgan sloot ook zijn "verkoop" advies voor edelmetalen. Het ziet er zelfs naar uit dat JP Morgan zelf vlucht naar fysiek goud voor de beangstigende maand september, aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Steeds meer palmolie als brandstof in Europese auto’s

Het gebruik en de verwerking van de omstreden biobrandstof palmolie in Nederland is in zes jaar tijd verdubbeld, tot 1,3 miljoen ton in 2012.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Nederlanders hartstikke gelukkig, ondanks sombere economie

Nederland behoort nog altijd tot de vijf gelukkigste landen ter wereld. Ondanks het gesomber van consumenten over de slappe economie.

Nederland behoort nog altijd tot de vijf gelukkigste landen ter wereld. Ondanks het gesomber van consumenten over de slappe economie.

Dat blijkt uit de nieuwe editie van het World Hapiness Report van onderzoekers van de Amerikaanse universiteit van Columbia, zo meldt CNN.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

NMBS heeft 500 vacatures

De NMBS-Groep heeft in 2013 al 1.373 nieuwe medewerkers aangeworven. Er zijn voor dit jaar nog circa 500 vacatures, voornamelijk voor Nederlandstaligen, meldt de spoorweggroep.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs