EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29391 tot 29395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Column Kees de Kort | Den Haag is in staat alles verkeerd te doen

Er zit in positieve zin beweging in de Nederlandse industrie. Maar er was ook nieuws over het aantal uitzenduren in het tweede kwartaal. Daar zit nog een klein minnetje in.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Groen vraagt topmanagers om opzegvergoeding te laten vallen

Topbenoemingen

Topbenoemingen

Na het akkoord over de topbenoemingen roept Groen enkele topmanagers op hun opzegvergoeding te laten vallen. Zo hebben Marc Descheemaecker (van NMBS naar Brussels Airport), Jannie Haek (van NMBS Holding naar Nationale Loterij) en politicus Stefaan De Clerck (naar Belgacom) recht op ruime opzegvergoedingen. Maar omdat zij alle drie overstappen naar een goed betaalde nieuwe job zouden ze die opzegvergoeding best laten vallen, meent Groen-Kamerlid Stefaan Van Hecke.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Kabinet pakt internationale belastingontwijking aan

Om belastingontwijking te voorkomen gaat Nederland  fiscale transparantie sterk verbeteren en belastingverdragen met lage inkomenslanden en lage middeninkomenslanden actualiseren. Zo worden belastingverdragen met Zambia en 22 andere arme landen herzien om waar gewenst anti-misbruikbepalingen toe te voegen.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Goudprijs in augustus met 5 procent gestegen, zilver met bijna 20 procent!

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat augustus een moeilijke maand is geworden voor de markten. De Dollar bereikte een piek voor de afgelopen 4 maanden, het goud kon voor de 2de maand op rij een stijging laten optekenen. De goudprijs is in augustus met 5 procent gestegen.

De zilverprijs deed er nog een flinke schep bovenop en dikte maar liefst 19,8% procent aan in de maand augustus. Het geeft andermaal aan datgene wat we hier al maanden roepen, namelijk dat zilver de volatiele variant is van goud, zowel naar onder maar vooral ook naar boven!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

“Verwacht u aan opstanden, honger en bloedvergieten”

De Amerikaanse trendwatcher Gerald Celente (Trendsresearch.com) doet al sinds 1980 voorspellingen op economisch, financieel en sociaal-maatschappelijk gebied, en met opzienbarende resultaten.  “We’re going into the Greatest Depression” zegt hij vandaag…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs