EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29391 tot 29395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Chinese spooksteden vermenigvuldigen zich

The fact that China has an unprecedented excess capacity glut, also known as an epic overinvestment/construction bubble, is by now well-known and acknowledged by even the most ardent Chinaphiles. Perhaps nowhere is China's outlier nature in this regard more obvious than in the following chart showing per capita cement consumption vs GDP.

Yet nowhere is China's historic misallocation of capital (resulting from a pace of credit creation that makes even the most fervent Keynesian western central banker green with envy) more evident and tangible, than in videos showing the tumbleweeds floating down the main streets of its ghost cities. We did that first in 2009, then followed up two years later only to find nothing has changed. Today, on yet another "two years later" anniversary, we go back to the scene of the excess capacity crime, to find out if thing may have finally normalized. For that we follow SBS' Adrian Brown who back in 2011 did an extensive report on what were some of the then unknown ghost cities dispersed across the mainland.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

PVDA: Regering heeft niets geleerd uit crisis

De federale regering heeft niets geleerd uit de financieel-economische crisis van de voorbije vijf jaar. Banken en hun bestuurders krijgen nog steeds vrij spel. Dat heeft PVDA-voorzitter Peter Mertens vandaag gezegd op ManiFiesta in Bredene. Het tweedaagse 'Feest van de solidariteit' kon dit jaar rekenen op zo'n 10.000 bezoekers. Ook de Europese aanpak van de crisis deugt volgens Mertens niet, en veroorzaakt alleen een grotere kloof tussen arm en rijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 17 gratis tips voor je samengevat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Ook Polen wil goud gaan repatriëren

Ook in Polen gaan er stemmen op om goud terughalen naar eigen land. De goudvoorraad ligt nu nog in de kluizen van de Bank of England, de Britse centrale bank. Daar werden de Poolse goudstaven aan het begin van de Tweede Wereldoorlog naartoe verplaatst om te voorkomen dat ze in handen vielen van de Duitse of Russische invallers. De initiatiefnemer is de groepering

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Alles wat u altijd al wilde weten over economie en goud…

…maar nooit durfde vragen :  

DEBT COLLAPSE : THE CASE FOR $20.000 OZ GOLD

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs