Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 29396 tot 29400
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Bijna half miljard EU-geld voor banen

Nederland krijgt de komende zeven jaar (2014-2020) 450 miljoen euro uit het Europees Sociaal Fonds om mensen te helpen bij het zoeken of behouden van een baan. 

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Nieuw ondernemerschap geboren

Kabinet, werkgevers en vakbonden en milieuorganisaties hebben op hoofdlijnen een energieakkoord bereikt. De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft dat vrijdag laten weten. De hoofdlijnen, die donderdag al uitlekten, moeten nog verder worden uitgewerkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

De populairste trade van het moment: dump goudmijnen!

We waren er al uit dat dit het algemene sentiment was, maar gisteren kregen we de bevestiging van het massamedium Yahoo Finance…goudmijnaandelen zijn de meest gehate belegging in jaren!

In Breakout, een veel bekeken trading-TV-programma van de website, wordt voor het eerst uitgepakt met ‘The Trade’, een nieuw tradingsegment. De eerste en populairste trade van het moment is om goudmijnaandelen te dumpen (lees: shorten).

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

10.000 elektrische auto's in Nederland

Eind juni werd in Nederland de grens van 10.000 elektrische voertuigen doorbroken. Om precies te zijn waren er 10.049 elektrische voertuigen geregistreerd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Wordt dit de ‘moeder der short squeezes’ in goud?

Het ziet er stilaan naar uit dat de markten inzien dat er GEEN tapering komt door de Fed… en waarom kijken we bij Slim Beleggen daar niet raar van op?

De Fed is voorlopig met handen en voeten gebonden aan haar opkoopschema van Amerikaanse schuld, want niemand anders moet dit schuldpapier nog hebben. De Amerikaanse centrale bank is tegenwoordig goed voor het grootste deel van de staatsobligatiemarkt.