Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 29396 tot 29400
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Britten bezoeken 400.000 probleemgezinnen

Zo'n 400.000 probleemgezinnen in Groot-Brittannië kunnen een ochtendbezoek verwachten van ambtenaren. De Britse regering wil ze daarmee stimuleren om werk te zoeken en hun kinderen naar school te sturen. Dat meldde de Britse krant The Telegraph dinsdag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

MKB: recordaantal bedrijven in problemen

Nog nooit hadden zoveel bedrijven financiële problemen als nu

Volgens MKB-Nederland valt een kwart van de bedrijven onder de afdeling 'bijzonder beheer' bij de banken. Daar kom je alleen terecht als het echt niet goed gaat.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

(VIDEO) Europarlementsleden worden handtastelijk bij vragen over het onterecht opstrijken van dagvergoeding

Het Nederlandse shocklog Geenstijl richtte zijn pijlen de voorbije week op de activiteiten van de Europarlementariërs in Straatsburg en Brussel. Dat leverde twee 10-minuten durende filmpjes op die je moet zien om ze te kunnen geloven. Of, zoals blogger Marc Ernst op zijn Facebookpagina schreef:

'Men moet al een stevige believer zijn van het nut van de EU (wat ik ben, maar niet van deze EU) om geen Euroscepticus te worden.'

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Goud: Beer vs Stier

VisualCapitalist stelde een infographic samen over de toekomst van de goudprijs. Welke impact hebben de rentevoeten op de goudprijs? Wat is de invloed van inflatie? Wat is de impact van de tragere economie vs de sterke vraag uit Chindia? Hoe ziet de toekomst eruit op korte termijn? Hoe ziet de toekomst er uit op lange termijn?

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Nederlandse economie krimpt opnieuw harder dan verwacht

De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal aanzienlijk sterker gekrompen dan verwacht. Dat blijkt uit een tweede raming die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag publiceerde.