EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29396 tot 29400
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

SNS Bank gaat tarieven hypotheek fors verlagen

© ANP.SNS Bank gaat zijn hypotheekrentes fors verlagen. De vierde bank van Nederland wil snel groeien op de Nederlandse hypotheekmarkt. Een agressief prijsbeleid wordt daarbij het belangrijkste strijdmiddel.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Historische 24 uren in de goudmarkt…

Het is zo ver: we gingen voorbij het figuurlijke kantelpunt in de goudmarkt. In de afgelopen 24 uren waren we getuige van een zelden geziene samenloop van omstandigheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Hoge schuldenlast blijft drukken op eurozone

De vooruitzichten op de korte termijn voor de eurozone zijn verbeterd, maar een hoge schuldenlast blijft drukken op de consumptie en investeringen in vele landen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Short squeeze kan goudprijs in een mum van tijd hoger duwen

Afgelopen maandag bereikte de goudprijs het hoogste niveau in 3 weken en niets lijkt de opwaartse beweging te kunnen afremmen. Anthony Grisanti, stichter van GRZ Energy op de New York Mercantile Exchange, is zonder meer positief voor het goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Aantal sociale huurders verdubbeld in vergelijking met 2009

Het aantal mensen dat voor het huren van een woning beroep doet op een Sociaal Verhuurkantoor (SVK) is vorig jaar in vergelijking met 2009 verdubbeld van 13.239 tot 26.552. Dat blijkt uit cijfers die de CD&V vandaag communiceert. De partij roept de overheid op verhuurders beter te informeren over hoe ze hun woning te koop kunnen aanbieden via SVK's.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs