EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29396 tot 29400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Najaar 2013 kan nog uitstekend worden voor beurs van Wall Street

De staart van 2013 kan uitstekend worden voor Wall Street, tenminste wanneer we Tom Lee van JP Morgan Chase mogen geloven. We hebben trouwens ook geen redenen om dat te doen want Lee heeft het in het verleden meermaals bij het juiste einde gehad.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Frankrijk en Italië moeten zorgen wegnemen

Onlangs borrelden zorgen over deze landen weer op. Zo is de politieke situatie in Italië instabiel en zal het Frankrijk waarschijnlijk niet lukken om het begrotingstekort in 2014 onder de Europese norm te krijgen.

Politieke stabiliteit is essentieel voor het herstel van de economie, zei eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem na afloop van het overleg in de Litouwse hoofdstad Vilnius.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Flashcrash goud ruikt naar manipulatie

De goudprijs maakte gisteren een forse duikeling. Nu is het niet meer dan normaal dat de prijs van goud, net als alle andere activa, omhoog en omlaag kan gaan. Ik wil niet tot de groep behoren dat als de goudprijs omlaag gaat, dat er een complot is en dat als de goudprijs omhoog gaat, het de normaalste zaak van de wereld is. Maar gisteren was er toch iets speciaals aan de hand, MarketUpdate weet wat...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Alleen nog maar rijken en armen (deel 2 van 2)

Dat de middenklasse verdwijnt geldt voor Europa en de Verenigde Staten.  In Azië daarentegen zoals in India en China is het net het tegenovergestelde : daar is een nieuwe, tevoren onbestaande middenklasse in volle ontwikkeling.  Is het een wonder dat wij achteruit gaan en zij vooruit?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Column Kees de Kort | Amerika knapt op, maar is nog niet gezond

Het begrotingstekort in de VS was heel groot, is dat nog steeds, maar wel kleiner dan vorig jaar. BNR's Kees de Kort: "Laten we eerst het cijfer voor augustus maar eens even noemen: 147 miljoen dollar. Ook in de VS is dat toch vrij veel geld."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs