Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 2941 tot 2945
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 januari 2017

Snel extra geld verdienen? 10 tips om jou te helpen

We zitten allemaal wel eens in die situatie dat snel extra geld verdienen heel handig van pas komt. Het is dan heel aanlokkelijk om op de lotto te spelen of je in te mengen met louche of zeer risicovolle dingen. Maar je kan ook creatief tewerk gaan.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

Goud ETF’s in trek bij Europese beleggers

De vraag naar goud door Europese beleggers is de laatste weken....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

Amerikanen speculeren weer volop met vastgoed

De speculatie op de Amerikaanse huizenmarkt is weer helemaal terug van weggeweest, want het percentage woningen dat binnen 12 maanden minstens twee keer verkocht wordt steeg naar het hoogste niveau sinds 2006. Het ‘flippen’ van huizen is een fenomeen dat we ook zagen op het hoogtepunt van de Amerikaanse vastgoedzeepbel. Met behulp van goedkoop krediet en extreem soepele kredietnormen kochten mensen geen woningen meer om in te wonen, maar om met winst te verkopen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

Rusland gaat grootste goudreserve aanboren

Rusland heeft een grote ondergrondse goudreserve in Siberië aan staatsbedrijf Rostec en aan mijnbouwbedrijf Polyus verkocht, de grootste goudproducent van het land. Deze Sukhoi Log goudreserve ligt in een zeer afgelegen gebied in Irkoetsk en is daarom nog niet gedolven. Daar moet de komende jaren verandering in komen, want deze week heeft Rusland deze ondergrondse reserve geveild aan een joint venture tussen staatsbedrijf Rostec en het Russische goudmijnbedrijf Polyus.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

Twee munten in Frankrijk wanneer Le Pen president wordt?

Zullen de Fransen met twee munteenheden betalen wanneer Marine Le Pen, voorzitter van het extreemrechtse Front National, in mei verkozen wordt tot president van Frankrijk? Het is alvast geweten dat ze geen fan is van de euro en dus pleit ze voor "een nationale munt voor het dagdagelijkse leven", en "een gezamenlijke munteenheid voor regeringen en grote bedrijven".