EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29421 tot 29425
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Freegold theorie bereikt de mainstream media

Freegold, het systeem waarin het betalingsverkeer op fiat geld gebaseerd is en men spaart in fysiek goud, krijgt steeds meer bekendheid in de media. In de laatste aflevering van Prime Interest op nieuwszender Russia Today komt het onderwerp ook aan bod. Russia Today sprak met Edward Moyer over de neergang van de dollar en de opkomst van Freegold, een systeem dat het monetaire stelsel zou kunnen hervormen.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

ECB handhaaft rente

De Europese Centrale Bank (ECB) verandert de belangrijkste rentetarieven in de eurozone deze maand niet. Dat maakte de ECB donderdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Bank of England houdt rente op historisch lage 0,5 procent

De Bank of England laat de rente ongemoeid op 0,5 procent, een historisch laagterecord. Dat deelde de Britse centrale bank vandaag mee na de maandelijke bijeenkomst van haar comité voor monetair beleid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

WGC: Bernanke bepaalt de goudprijs niet

De World Gold Council heeft gesproken: "

De World Gold Council heeft gesproken: "

Stop holding your breath at every word out of Ben Bernanke's mouth". De W.G.C. waarschuwt dat beleggers niet teveel moeten kijken naar 'tapering' of niet om de goudprijs te bepalen. Negatieve reële rentevoeten ondersteunen de goudprijs, maar dit wil niet zeggen dat de goudprijs het niet goed zal doen als de rentevoeten stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Juli telde 40 procent meer faillissementen

Afgelopen maand juli zijn in België 858 bedrijven over de kop gegaan. In vergelijking met juli 2012 zijn dat er 243 meer (+39,51 procent). Dat meldt handelsinformatiekantoor Graydon Belgium vandaag. Over de eerste zeven maanden van dit jaar komt de teller uit op 7.051 bedrijven die over de kop gingen. In vergelijking met dezelfde periode verleden jaar betekent dit een stijging met 14,19 procent.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs