EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29421 tot 29425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Militairen vernietigen natuurpracht!

12 Prachtige eilanden die de Verenigde Staten al bombardeerden.  “Om te oefenen”.  Bij andere, toekomstige oefeningen van het leger zullen naar schatting meer dan 300 walvissen en dolfijnen sterven en miljoenen zeedieren gewond raken.  Dat weten ze nu al, gruwelijke ironie, maar ze doen toch verder.  ‘t Mag ook van een Amerikaanse Opperrechter dus…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Frankrijk, een land dat enkel in functie van de ouderen wordt geregeerd

Jeff PachoudFrankrijk moet eindelijk plaats vrijmaken voor zijn jonge generaties. Dat schrijft Gaspard Koenig, schrijver en directeur van de Franse denktank Generation Libre, in de Britse zakenkrant Financial Times. Een groot gedeelte van de Franse problemen moeten volgens Koenig immers worden toegeschreven aan een generatieconflict. Hij voert aan dat Frankijk weliswaar fundamenteel rijk en gezond is, maar toch met een eindeloze reeks moeilijkheden wordt geconfronteerd. In wezen komt het probleem volgens Koenig echter neer op een botsing tussen generaties, waarbij de babyboomers willen blijven genieten van de voordelen van de oude economie, maar de jongeren niet langer bereid zijn om de lasten daarvan te dragen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Eerste gezinsauto op zonne-energie. Foto: still uit video

Eerste gezinsauto op zonne-energie. Foto: still uit video

Stella is de eerste gezinsauto ter wereld die rijdt op zonne-energie. En het is niet een grote autofabrikant die de auto maakte. Nee, 22 vrijwilligers, studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, werkten er maandenlang aan.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Chinese regering zal indien noodzakelijk ingrijpen

Over de Chinese economie hoeven we ons weinig zorgen te maken, indien nodig zal de Chinese regering opnieuw ingrijpen. Dariusz Kowalczyk, senior economist at strategist Asia ex-Japan bij Credit Agricole, is van mening dat er extra stimuleringsmaatregelen op komst zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Berlusconi houdt Italiaanse regering in een wurggreep

Silvio Berlusconi zou een video klaar hebben met een boodschap om zijn partij uit de Italiaanse regering te halen. Berlusconi zou dit bekend gemaakt hebben vlak voor de bijeenkomst van een commissie die moet beslissen of Berlusconi zijn zitje in het parlement mag behouden of niet. Als de partij van Berlusconi zich terugtrekt zal dit Italië in een diepe crisis storten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs