EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29426 tot 29430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Europees Hof annuleert sancties tegen Iraanse banken

Het Gerecht van het Europese Hof van Justitie heeft een reeks Europese sancties tegen zeven Iraanse banken en een Iraanse burger vernietigd. De Europese lidstaten hadden die sancties getroffen omdat de geviseerde banken het Iraanse kernprogramma zouden ondersteunen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

G20: economie verbetert, maar crisis nog niet voorbij

In de verklaring die de landen van de G20 aan het einde van hun bijeenkomst zullen uitbrengen zal staan dat er weliswaar tekenen zijn van economisch herstel, maar dat de crisis nog niet voorbij is. Dat heeft een Russische functionaris gezegd die betrokken is bij het opstellen van de slotverklaring.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Ierland vraagt EU om tien miljard euro

De Ierse overheid heeft de Europese Unie gevraagd om extra krediet ter waarde van 10 miljard euro als voorzorgsmaatregel om de zogeheten exitstrategie in goede banen te leiden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Van Unilever tot TomTom: dit roepen werknemers over onze multinationals

De van oorsprong Amerikaanse website Glassdoor.com, geeft mensen de mogelijkheid om als het ware naar binnen te gluren bij allerlei bedrijven. Werknemers kunnen anoniem vertellen over hun ervaringen met hun baas en de bedrijfscultuur. Ook tal van grote Nederlandse bedrijven worden beoordeeld, met behoorlijke verschillen.

Al is de voertaal op de website Glassdoor.com Engels, je kunt er tientallen Nederlandse organisaties terugvinden. Naast ervaringen binnen grote bedrijven, hebben ook medewerkers van verschillende universiteiten hun ervaringen gedeeld. Ook ex-werknemers schromen op de website niet om een boekje open te doen over hun voormalige werkgever.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Militairen vernietigen natuurpracht!

12 Prachtige eilanden die de Verenigde Staten al bombardeerden.  “Om te oefenen”.  Bij andere, toekomstige oefeningen van het leger zullen naar schatting meer dan 300 walvissen en dolfijnen sterven en miljoenen zeedieren gewond raken.  Dat weten ze nu al, gruwelijke ironie, maar ze doen toch verder.  ‘t Mag ook van een Amerikaanse Opperrechter dus…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs