Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 29441 tot 29445
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Olieprijzen stijgen wegens onrust in Egypte

Het aanhoudende protest tegen de Egyptische president Mohamed Morsi zorgt samen met de daarmee gepaard gaande escalatie van het geweld en machtsstrijd voor hogere olieprijzen. De prijs voor een vat van de soort West Texas Intermediate (WTI) gaat voor de eerste keer in negen maanden boven de kaap van 100 dollar per vat.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Portugese rente stijgt tot boven 7 procent

De rente op 10-jarige Portugese staatsobligaties loopt voor het eerst sinds december vorig jaar op tot boven de 7 procent. 

De stijging met 0,4 procentpunt ten opzichte van dinsdag volgde op het opstappen van de ministers Paulo Portas (Buitenlandse Zaken) en Vitor Gaspar (Financiën).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Zal Apple hiermee opnieuw de wereld veroveren?

Apple zit al geruime tijd in de hoek waar de klappen vallen. Het aandeel zit al lange tijd in een dalende trend. Het gebrek aan innovatieve producten is hier ook niet vreemd aan. Maar wie Apple al langer kent dan vandaag, weet dat Apple geen nieuwe producten zal lanceren tenzij het de wereld met verstomming kan doen slaan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Aantal gedwongen huizenverkopen hard omhoog

Het aantal gedwongen huizenverkopen met verlies is in de eerste helft van 2013 opgelopen naar 2.284, een stijging van 48 procent.

Bron: allgov.com
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

De mysterieuze route van de Keystone pijpleiding

While the Obama administration decides whether to approve the controversial Keystone XL pipeline project, Americans have no way to find out exactly where more than a thousand miles of pipe would be laid.

That’s because neither the U.S. government nor the Canadian company pushing the pipeline will reveal the proposed route.