EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29441 tot 29445
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

De laatste keer in deze situatie steeg goud 71 % op 13 maanden

Volgens Dennis Gartman hebben we de bodem voor goud gezien. Hij is momenteel koper van goud en zal dit blijven doen. Gartman is een trader en kijkt graag naar het sentiment. Het sentiment was zo negatief rond goud dat de prijs alleen maar kon stijgen. Dat is hetgeen we nu zien. De laatste keer dat het sentiment rond goud zo slecht was, steeg de goudprijs 71 % op 13 maanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Accijns lekt met honderden miljoenen weg naar buurlanden

Duitsland en België ontvangen honderden miljoenen euro´s aan accijnzen die eigenlijk voor de Nederlandse schatkist bedoeld zijn...

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

ABN Amro loopt boete van 5,5 miljoen dollar op in VS

De Amerikaanse financiële toezichthouder SEC heeft ABN Amro een boete opgelegd van 5,5 miljoen dollar (4,1 miljoen euro). De bank heeft diensten verleend op het gebied van effectenhandel in de Verenigde Staten zonder de benodigde vergunningen. Dat maakte de SEC gisteren bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Opkomende economieën hebben buik vol van 'bodemloze put' Athene

Een groep van 11 opkomende economieën geleid door Brazilië heeft zijn misnoegdheid bekendgemaakt over de manier waarop het IMF de Griekse crisis heeft aangepakt. De groep weigerde de volgende tranche van het noodpakket - goed voor 1,8 miljard euro - aan Athene goed te keuren.

Paulo Nogueira Batista, die 11 landen vertegenwoordigt in de raad van bestuur van het Internationaal Munt Fonds, onthield zich bij het stemmen en zei dat ‘de politieke en economische moeilijkheden van Griekenland een aantal van onze ergste verwachtingen bevestigen.’ Hij vroeg zich ook af waarom de economen van het IMF 'over-optimistische voorspellingen blijven maken inzake de Griekse economische groei en de terugbetaling van de schulden.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Fed houdt stimuleringsbeleid ongewijzigd

De Federal Reserve, het Amerikaanse stelsel van centrale banken, handhaaft voorlopig zijn stimuleringsbeleid en houdt de herfinancieringsrente dicht bij de nul procent. Dat maakte de Fed woensdag bekend na afloop van de beleidsvergadering van het bestuur.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs