EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29446 tot 29450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Strategie van de Fed werpt niet de gewenste vruchten af

De Amerikaanse centrale bank heeft een dubbel mandaat. Ze moet niet alleen prijsstabiliteit nastreven maar ook volledige werkgelegenheid. Op geen van beide gebieden heeft de Fed het gewenste resultaat bereikt. De target voor inflatie ligt op twee procent wat een gezond niveau mag worden genoemd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Greg McCoach: Goud binnen 5 jaar naar een koers van 10.000!

Obligaties gedekt door goud als vervanger voor de klassieke goudstandaard

Obligaties gedekt door goud als vervanger voor de klassieke goudstandaard

Interessant interview met een van de bazen van AmeriGold, Greg McCoach. In dit interview legt hij uit waarom hij denkt dat de goudkoers binnen nu en vijf jaar naar de 10.000 dollar zal gaan stijgen. Hiervoor noemt hij diverse redenen, waardoor hij op het eerste gezicht een valide standpunt heeft. De jump die de actuele goudkoers gister maakte na aanleiding van het nieuws van de FED dat men niet gaat beginnen met taperen is in ieder geval een stap in de goede richting.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Google gaat de strijd aan met de dood

Het ontbreekt Google bepaald niet aan ambities. De internet zoekmachine gigant heeft zijn pijlen recentelijk gericht op de gezondheidssector.

Google heeft nog net geen license to print money, maar het bedrijf genereert elk kwartaal miljarden aan cash. Gevolg is dat het bedrijf naarstig op zoek is naar een bestemming voor deze miljarden en daarmee geregeld uitstapjes maakt buiten de eigen sector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Jubelstemming op beurzen door Fed

Het besluit van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed) om zijn steunbeleid onverminderd voort te zetten zorgde voor een jubelstemming onder beleggers. In Amsterdam stond PostNL in de belangstelling na een verhoging van de winstverwachting.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Herstel eurozone vervaagd - zal de VS volgen?

It has been a "Summer of Recovery" for the U.S. economy with GDP growth rising from 1.1% in the first quarter to 2.5% in the second and manufacturing surveys showed sharp jumps in new orders and outlooks.  The same occurred in the Eurozone with Markit's PMI reports showing sharp bounces higher and hopes that the recession that has plagued the region was finally coming to an end.  The question of sustainability remains.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs