EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2946 tot 2950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 30 juli 2017

'EU-lidstaten steunen meer Russische sancties na bedrog Siemens'

EU-lidstaten staan positief tegenover het toevoegen van extra Russische bedrijven op een zwarte lijst. Duitsland heeft dit voorgesteld nadat bekend werd dat enkele gasturbines van Siemens illegaal gebruikt worden op de Krim.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 30 juli 2017

Saoedi-Arabië bouwt naast Mekka gloednieuwe metropool

Saoedi-Arabië gaat pal naast Mekka de gloednieuwe stad Al-Faisaliah bouwen. Dat heeft prins Khalid Al Faisal bin Adbulaziz, gouverneur van de regio Mekka, bekend gemaakt.

Al-Faisaliah zal onder meer 995.000 residentiële eenheden tellen en zou volgens de initiatiefnemers tegen het midden van deze eeuw 6,5 miljoen mensen moeten kunnen herbergen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 30 juli 2017

'Amazon-oprichter Jeff Bezos haalt Bill Gates in als rijkste persoon'

Jeff Bezos, de oprichter van Amazon, heeft Bill Gates ingehaald als de rijkste persoon van de wereld. Dit komt doordat het aandeel Amazon in waarde was gestegen. Daarna zakte hij weer naar de tweede plek.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 30 juli 2017

Pokerspeler vraagt vrienden om te investeren in deelname World Series. Iedere inleg van $60 werd na winst $40.000

Over rendement gesproken, Scott Blumstein was niet de enige die als winnaar uit de World Series of Poker stapte. Om de kosten van de deelname ($10.000) te financieren, ging pokerspeler Blumstein geld ronselen bij vrienden, familie en investeerders. En dat bracht veel geld op deze keer, iedere inleg van $60 van zijn vrienden werd door zijn winst $40.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 juli 2017

EU wil bankruns voorkomen door spaargeld te blokkeren

De Europese Unie wil rekeninghouders verbieden hun spaargeld van de bank te halen als die bank dreigt om te vallen, zo blijkt uit een nieuw document dat in handen is van Reuters. Door tegoeden van spaarders te blokkeren wil de EU voorkomen dat een bank omvalt als gevolg van een bankrun. Volgens Reuters wordt er al sinds het begin van dit jaar gewerkt aan een voorstel om tegoeden van rekeninghouders te bevriezen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs