Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 29451 tot 29455
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

3 Tech-aandelen die je misschien best verkoopt

De technologieaandelen doen het bijzonder goed dit jaar. Hoewel de resultaten nog goed meevallen, kregen aandelen zoals Intel, Microsoft en Google vorige week enkele klappen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

Het is niet de goudprijs die stijgt, het is de waarde van het fiatgeld dat daalt

Dick Seegers schrijft altijd mooie stukken op Biflatie.nl. In zijn laatste stuk "Maar er is geen goud genoeg…of toch wel?" heeft hij het onder andere over 3 misvattingen dat goud zijn waarde heeft omdat er zo weinig van is. De stock-to-flow ratio zorgt echter voor een andere kijk op de waarde van goud. De waarde van goud blijft in principe gelijk. Een prijsstijging van de goudprijs is dus in feite een daling van de waarde van het fiatgeld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

HUI-index herovert 250 punten: dit is het volgende koersdoel!

Zoals we hier vanmorgen reeds voorspelden, staat de goudmijnsector vandaag in vuur en vlam! De HUI index noteert op het moment van 255 punten, waarmee de psychologische en technische weerstand van 250 punten herovert werd, waar tevens het 50-daags gemiddelde gestationeerd was.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

Nog 2 maanden tot de realiteit terugkeert

We kunnen nog exact twee maanden leven in een fantasiewereld. We hebben nog twee maanden de tijd vooraleer de realiteit hardnekkiger dan ooit terugkeert. Op 22 september 2013 zijn het verkiezingen in Duitsland. Alles wordt in het werk gesteld om een crisis te vermijden voor deze datum zodat Angela Merkel aan de macht blijft. Daarna gaat de chequeboek dicht en komt de crisis en de realiteit terug, zo zegt Mark J. Grant op 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

“Kies voor kwaliteitsaandelen met een aantrekkelijk dividend”

Jason Pride, bij Glenmede Director of Investment Strategy, geeft het advies om te kiezen voor kwaliteitsaandelen die een aantrekkelijk dividend uitkeren, deze bieden namelijk de beste kansen om in de huidige marktomstandigheden winsten te realiseren.