EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29476 tot 29480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Het einde van de kleine winkeliers is nabij

Deze week kondigde Bol.com de opening van een vrijetijdswinkel aan. Naast boeken, dierenproducten en woonaccessoires kun je nu ook je tent of stormparaplu bij de online winkelgigant kopen. Een adaptatie van een nieuwe productgroep waar niemand van opkijkt en eerlijk is eerlijk: het is best handig om op één online plek allerhande spullen te kunnen kopen.

Ondertussen is er een andere beweging gaande waarover wij al eerder uitgebreid schreven: fysieke winkels vallen met bosjes om. Het is een langverwachte en logische ontwikkeling die door technologische vooruitgang en de stimulerende werking van de crisis in een stroomversnelling is geraakt. Kleinere winkels zijn de eerste die omvallen, gevolgd door ketens die hun klanten zien verdwijnen naar webshops. Kopers van boeken bijvoorbeeld, of andere multimediaproducten waar weinig fysieke ervaring voor vereist is. Niet alle winkels blijven leeg: supermarkten en kledingwinkels zien hun kans en betrekken de leegstaande panden die decennialang door kleinschalige groenteboeren, delicatessenzaken of boetiekjes werden bezet.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

2x een zwakkere dollar betekent dat u weer goud mag kopen

De markten maken zich druk om factoren als de Chinese interbank lending market en de mogelijkheid van een tapering in de U.S. door de Federal Reserve. Insiders zien echter een heel andere leidraad en houden vooral de evolutie van de koers van de Dollar in de gaten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Eurolanden doorbreken langste recessie ooit

De economie in de eurozone is in het tweede kwartaal 0,3 procent gegroeid in vergelijking met de eerste drie maanden van het jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Dit goudverhaal leest u nergens!

Er komt weer leven in de brouwerij. Dat lijkt de beste omschrijving voor de recente ontwikkelingen in de goudmarkt. De prijs van goud handelt weer met overtuiging boven het 50-daagse gemiddelde, iets wat we niet meer hebben gezien sinds het najaar van 2012!

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Welk herstel? Economie krimpt, werkloosheid loopt op en minder vacatures

Ondanks dat er volop over ‘herstel van de economie’ wordt gesproken, geven de cijfers een heel ander beeld. De werkloosheid loopt steeds verder op, het aantal vacatures daalt en de economie krimpt nog steeds. Volgens de eerste raming van het CBS is de Nederlandse economie in het tweede kwartaal van 2013 met 0,2 procent gekrompen ten opzichte van een kwartaal eerder. Ten opzichte van het tweede kwartaal van 2012 kromp de economie zelfs met 1,8 procent. Dit is het vierde achtereenvolgende kwartaal met krimp. Wel is de krimp telkens kleiner geworden.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs