Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 29476 tot 29480
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Beleggers opnieuw goedgeluimd

AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen trokken dinsdag de opgaande lijn die maandag werd ingezet door. Beleggers waren goedgeluimd na een positief begin van het Amerikaanse cijferseizoen. Aluminiumproducent Alcoa presenteerde maandagavond na het slot op Wall Street resultaten die de verwachtingen van analisten overtroffen.

Bron: citareg.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Ernstige twijfels over Nederlandse goudvoorraden

Met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) heeft de redactie van CitaReg op 7 mei 2013 De Nederlandse Bank NV (DNB) verzocht om openbaarheid van de meest recente bewijzen over de Nederlandse goudvoorraad. Niet eventuele goudvorderingen, maar de fysieke aanwezigheid van het Nederlandse goud bij de Canadese centrale bank in Toronto, de Engelse centrale bank in Londen en bij de Federal Reserve Bank in New York. CitaReg heeft daarbij gevraagd om schriftelijke verklaringen van de betreffende centrale banken.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Aantal hypotheekaanvragen fors gestegen, woningmarkt maakt haar comeback!

Aantal hypotheekaanvragen in juni met 12% gestegen!

Elk positief bericht vanuit de woningmarkt wordt doorgaans meteen omvergeblazen door alle criticasters. Je zou er bijna bij voorbaat al vanaf zien om een optimistisch woord digitaal neer te pennen. Bijna, maar niet helemaal. Want hier komt wederom een bericht met een glimlach: het aantal hypotheekaanvragen in juni steeg met maar liefst 12% ten opzichte van dezelfde periode in 2012 en liep uiteindelijk op tot 14.100 aanvragen!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Inflatie zal in 2014 of 2015 als een duiveltje uit een doos toeslaan

1 van de geheimen van de investeren is dat het uitpikken van winnaars makkelijker is dan verliezen onder controle te houden. Een investering die geld heeft opgeleverd, al betreft het theoretische winsten op papier, doet iets met het hart van de investeerder.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Japanners stappen nog wel in goud-ETF

Japanse beleggers stappen nog wel in goud-ETF's, beleggingsinstrumenten die blootstelling geven aan de goudprijs. Japanners kopen aandelen van het ETF om zich te beschermen tegen het inflatoire beleid van de Japanse centrale bank. Ook institutionele beleggers kochten dit jaar meer aandelen van het fonds.