EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29481 tot 29485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Enorm potentieel,… voor de durvers

We nemen bij beurs.com al wel eens graag contraire stellingen in. Waarom? Omdat contrair beleggen niet alleen moed en durf vergt, maar ook omdat de mogelijke rendementen enorm kunnen zijn. De Amerikaanse banksector is zo'n sector die vooral angst inboezemt bij de meeste beleggers. Als aanstokers van de financiële crisis willen we ze nog best zoveel mogelijk mijden. Maar is dat wel zo'n goed idee?

Volgens True Wealth zijn er twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat een bepaalde activaklasse het beter doet dan de rest: goede waarde en een outperformance ten opzichte van de algemene markt. Is er dan waarde te vinden bij de Amerikaanse bankaandelen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Er is iets merkwaardigs aan de gang op de oliemarkt en hoe je hiervan kan profiteren

Er is een merkwaardige ontkoppeling op de oliemarkt. Tegen alle logica in staat de olieprijs fors hoger de laatste maanden, maar heeft dit weinig of geen effect op de aandelen uit de oliesector. Er zijn al aandelen die gestegen zijn met de hogere olieprijs, maar de markt is heel selectief. Dit biedt kansen voor de achterblijvers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Aandelen kopen? Het kan, maar wees alert!

De meeste adviseurs zullen hun klanten ten stelligste afraden om speculatieve aandelen te kopen. De redenen liggen voor de hand: met deze aandelen kan het zowel vriezen als dooien. Succes kan in deze materie met de beste wil van de wereld niet gegarandeerd worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Column Kees de Kort | Ondanks tekenen van herstel blijft de consument op de kleintjes letten

Ondanks tekenen van herstel van de Nederlands economie viert de somberheid bij de consument troef, denkt economiecommentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

China richt kleine banken op voor financiering MKB

De Chinese economie is in grote mate afhankelijk van het MKB. Het MKB is goed voor 60% van China's bruto binnenlands product en ongeveer 75% van de nieuwe banen in het land, aldus Reuters. Net als in Europe heeft het MKB echter last van de zwakkere mondiale vraag en strenge kredietvoorwaarden.

Lees verder op banken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs