EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29486 tot 29490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Huurverhogingen knallen door het plafond! Grootste verhogingen in 20 jaar..

Huurverhoging in juli van 4,7% de grootste in 19 jaar

Huurverhoging in juli van 4,7% de grootste in 19 jaar

Een huis kopen wordt zo onderhand aantrekkelijker dan een huis huren. Terwijl de huizenprijzen nog steeds dalen - weliswaar in een gematigd tempo - werden de huurprijzen in juli flink opgeschroefd. De inkomensafhankelijke huurverhoging heeft vooral als doel om scheefwoners ertoe te zetten een andere woning te zoeken, hetzij een duurdere huurwoning of een koopwoning. De huurprijzen stegen dan ook het meest voor huurders met een hoog inkomen. De gemiddelde huurstijging kwam in juli neer op 4,7%, dit is de grootste huurstijging sinds 1994.

Lees verder op huurwoningen.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Ruim 2300 jongeren aan het werk na oproep

Het bedrijfsleven lijkt positief te reageren op de oproep om in 5 weken tijd 10.000 jongeren aan het werk te helpen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Weekers: WUL ‘pech’ voor getroffenen

De Wet Uniformering Loonbegrip (WUL) ter vereenvoudiging van de loonstrookjes leidde in januari van dit jaar tot veel ophef. Vooral ouderen voelden de effecten van de nieuwe wet direct in hun portemonnee.

Veel burgers werden bovendien overvallen door de koopkrachtgevolgen. Weekers erkende dat de communicatie over de wet en de gevolgen beter had gekund: “We hadden van tevoren beter moeten waarschuwen.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Goud: Tijd voor een (korte) pauze?

Goud is begonnen aan een cyclus van dagelijkse dalingen na een versterkte stijging van dagelijkse stijgingen. Vermoedelijk zal de goudprijs deze week in de aanloop naar het Amerikaanse banenrapport corrigeren naar $ 1.340 - $ 1.350, aldus Gold Scent.

Dergelijke dalingen zijn nodig om traders even de stuipen op het lijf te jagen en het sentiment naar een normaal, gezond niveau te herstellen in voorbereiding tot de volgende opwaartse beweging.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Over(schot aan) ambtenaren

Ze zullen best wel nuttig zijn in beperkte getallen en in bepaalde functies maar…velen zitten paperassen van links naar rechts te schuiven en van rechts naar links, als willige dienaren van een over-geregelde maatschappij.  Duizenden wetten, regels, verplichtingen en verboden, alles op papier en die papieren moeten verwerkt worden, toch?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs