Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 29486 tot 29490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

De rijkste man van Rusland koopt Apple en…

Alisher Usmanov, oprichter van USM Holdings en de rijkste Rus op onze planeet, heeft een nogal opvallende positieve kijk op Amerika. Hij staat volledig achter het beleid van de Fed en verwacht nog veel van de VS in de toekomst.

Met die positieve blik investeert de man ook in Amerika. Hij heeft momenteel een voorkeur voor Apple. Beleggers die dit aandeel van de hand deden, hebben ofwel een nood aan cash gehad, of hebben geen geduld om de volledig tot maturiteit te laten komen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Global sell-off: Goud naar laagste punt in 2,5 jaar

De gevolgen van Bernanke's speech worden langzaam zichtbaar. De beurzen kleuren rood, zoals u hieronder kunt zien. De financiële markten bevinden zich donderdag 20 juni in liquidatiefase. Aandelen, grondstoffen, obligaties, vrijwel alles daalt. Vooral de prijs van edelmetalen maakt een duikvlucht. De prijs van een troy ounce goud staat donderdag zelfs onder de $1.300,-. Het laagste punt van de afgelopen 2,5 jaar. De goud & zilver crash van half april ligt nog vers in het geheugen, dus we weten dat de goudmarkt zeer volatiel kan zijn. Zilver staat zelfs 7% in de min.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Wall Street verder omlaag

De aandelenmarkten in New York gingen donderdag verder omlaag na de verliesbeurt van een dag eerder. Een verzwakking van de Chinese industriële activiteit en de bezorgdheid over de plannen van de Federal Reserve om de steun af te bouwen zorgden wereldwijd voor flinke koersverliezen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Goud kan naar $ 900 en de stierenmarkt blijft toch intact

De huidige stierenmarkt van goud wordt wel eens vergeleken met de stierenmarkt in de jaren '70. In die periode ging de goudprijs van $ 35 naar een intraday piek van iets meer dan $ 900 tegen januari 1980, een stijging met factor x 26. De stijging in de huidige stierenmarkt ging van $ 250 naar $ 1.900, een stijging met factor 7,6. Er is dus nog ruimte in deze stierenmarkt.

Waarom voelt de stierenmarkt van vandaag dan zo anders aan als die van de jaren '70 vraagt

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Beurzen onderuit door Fed

De Europese aandelenmarkten gingen donderdag onderuit. De vrees voor de afbouw van het steunprogramma van de Federal Reserve (Fed) en een zwak Chinees industriecijfer zorgden wereldwijd voor een verkoopgolf op de beurzen.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 1,8 procent lager op 344,77 punten. De MidKap daalde 1,6 procent tot 526,06 punten. De beurzen in Parijs, Londen en Frankfurt doken tussen 2,3 en 2,7 procent omlaag.