EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29486 tot 29490
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Overheidssalarissen 2011-2012. Je zit er ook knus bij in crisistijden

De overheid is een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever voor veel mensen, in deze onzekere economische tijden. Hoeveel verdient een ambtenaar eigenlijk? Zit hij er echt zo warmpjes bij als veel mensen denken? In dit artikel de salarisschalen van de gemeente van 1 januari 2011.

Werken bij de overheid neemt toe in populariteit. 1 op de 7 werkende Nederlanders werkt voor de overheid. De overheid biedt banen op MBO - HBO en universitair niveau op allerlei verschillende werkterreinen en functiegebieden.

Lees verder op infonu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Chinezen storten zich op spotgoedkope huizenmarkt in Detroit

Chinezen kopen massaal panden in Detroit, de oude Amerikaanse autohoofdstad die recent failliet ging. Huizen staan er te koop voor slechts honderd dollar, meldt de website Quartz. Chinese investeerders happen gretig toe en kopen soms tientallen woningen tegelijkertijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Moeten we ons instinct volgen met goud?

Er zijn altijd potentiële catastrofes die zo bedreigend zijn dat we de nodige stappen moeten zetten om ons te beschermen, ook al weten we dat die mogelijkheid dat zo'n catastrofe voorvalt zeldzaam is. Het is als een kleine brandblusser in de kast zetten en hopen dat je het nooit zal moeten gebruiken. Met de geldcreatie van deze tijd is het dus nodig om u in te dekken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Fraude met internetbankieren blijft toenemen

In de eerste zes maanden van dit jaar alleen al werden 838 gevallen van fraude met internetbankieren geteld, goed voor een bedrag van 2,7 miljoen euro. De fraude, bijvoorbeeld 'phishing', neemt toe: over heel 2012 waren er 1.003 gevallen van fraude met internetbankieren voor een totaal van bijna 3 miljoen euro. Dat tonen cijfers van de bankenfederatie Febelfin aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Werkloosheid eurozone stabiliseert

Dat is even hoog als in de 4 voorgaande maanden, zo meldde Europees statistiekbureau Eurostat woensdag. Eurostat telde vorige maand 19,27 miljoen werklozen in de eurozone.

Dat waren er 24.000 minder dan in de voorgaande maand, maar ruim 1,1 miljoen meer dan een jaar eerder. In juni 2012 stond de werkloosheid op gemiddeld 11,4 procent.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs