EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29491 tot 29495
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

IMF: Grieks herstel in 2014 moet kunnen

Griekenland moet in staat zijn volgend jaar een einde te maken aan de diepe economische recessie. De risico's voor het geplaagde Zuid-Europese land blijven echter groot. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport dat vandaag gepubliceerd werd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Groei Amerikaanse Economie verrast

WASHINGTON (AFN) - De Amerikaanse economie is in het tweede kwartaal sterker gegroeid dan verwacht. In het eerste kwartaal viel de groei echter juist aanzienlijk lager uit dan eerder gemeld. Dat bleek woensdag uit nieuwe cijfers van het Amerikaanse ministerie van Handel.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Spaarders lopen jaarlijks 1,5 miljard euro mis

Dat blijkt uit onderzoek van Sparen.nl. Doordat veel Nederlanders sparen bij de bank waar ze ook een betaalrekening hebben, nemen ze genoegen met lagere rentes dan de rentes die kleinere banken bieden.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

De keiharde val van een miljardair

Ooit waren de aandelen van zijn olie- en gasbedrijf OGX Petroleo e Gas alléén al goed voor 20 miljard dollar. Nu is het complete bedrijf nog geen tiende van dat bedrag waard. Oliemiljardair Eike Batista is keihard gevallen.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Fiscus fotografeert veel meer kentekens

De Belastingdienst fotografeert steeds meer kentekens. Vorig jaar werden ruim 1,25 miljoen voertuigen gefotografeerd voor controle.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs