EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29496 tot 29500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

De grondstoffen raken op!

Op 20 augustus 2013 was het Earth Overshoot Day (EOD), de dag van het jaar dat de mensheid alle hulpbronnen opgebruikt heeft die de aarde in één jaar produceert.  Op een goeie 7 maanden hebben we dus al het volledige ecologische budget verbruikt en teren we voor de rest van het jaar op de natuurlijke reserves.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Hoe een van de rijkste mensen ter wereld 97 % van zijn vermogen verloor

In 2010 kondigde Eike Batista nog aan dat hij snel de rijkste man ter wereld zou worden. De Braziliaanse economie floreerde en beleggers stonden in de rij om te beleggen in zijn imperium van 6 beursgenoteerde bedrijven. Hij is onder meer eigenaar van OGX, de tweede grootste oliegroep van Brazilië en van MMX, een van de grootste mijnbouwers in het land. In 2012 werd zijn vermogen geschat op $ 30 miljard. 18 maanden later blijft daar nog $ 900 miljoen van over.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Augustus was weer sterke maand voor commodities

Het is misschien minder opgevallen, maar de maand augustus was uiteindelijk weer een goede maand voor commodities. The Standard & Poor’s GSCI Total Return Index, samengesteld uit 24 belangrijke grondstoffen, steeg vorige maand met een stevige 3.4 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

3 redenen om te investeren in India

De ene analist zegt dat de groeipijnen in de opkomende economieën tijdelijk zijn en dat de huidige correctie een mooi instapmoment is op de lange termijn. De andere analist zegt dat het geen groeipijnen zijn, maar dat de bubbel leegloopt. Het is moeilijk een correcte inschatting te maken over de correctie in de groeilanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Griekenland heeft 20 jaar nodig om 1 miljoen verloren jobs opnieuw te creëren

Griekenland zal 20 jaar nodig hebben om de één miljoen jobs die tijdens de voorbije vier jaar verloren zijn gegaan opnieuw te creëren. Dat blijkt uit cijfers van het arbeidsinstituut van de General Confederation of Greek Labor (GSEE).

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs