EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2951 tot 2955
Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Deze financieel adviseur raadt vooral cash geld aan

Cash geld geeft meer zekerheid en meer geluk. De algemene trend onder financieel adviseurs is geld aan het werk zetten. Investeren, investeren, investeren. Je hebt geld nodig om geld te maken. Dit klopt voor een groot deel, maar cash geld achter de hand houden, is ook een zeer belangrijk onderdeel van een goed financieel management, zegt Brett Anderson.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Brexit Poker: de dwaasheid van de eeuw gebaseerd op leugens?

“De Brexit is de dwaasheid van de eeuw,” schrijft Diogo Queiroz de Andrade in de Portugese krant Público: “Het vrijwilig doorknippen van de banden van een politieke unie met haar natuurlijke partners zal de geschidenis ingaan als een van de grootste politiek dwaasheden van de eeuw. Het Verenigd Koninkrijk verlaat de EU zonder strategie, zonder visie op of model voor de toekomst. De postitionering van een natie samenvatten met de strijdkreet: ‘We hebben genoeg van de migranten’ is zo absurd dat het pijn doet. En het ergste moet nog komen: indien Schotland straks het VK verlaat is de ironie compleet. Uiteraard zal Engeland overleven en een grootmacht blijven. Maar het zal minder relevant zijn dan vandaag en een pak minder invloed in de wereld hebben.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden

Rusland wordt verder geprovoceerd door aanstaand NAVO lidmaatschap Montenegro

Rusland wordt verder geprovoceerd door aanstaand NAVO lidmaatschap Montenegro

Een Amerikaanse M1-Abrams tank tijdens de NAVO oefening Atlantic Resolve in Oost Europa.

Met opzet geheel buiten het zicht van de radar van de reguliere media gaat de NAVO onverminderd door met het voorbereiden van een oorlog tegen Rusland. De stad Berlijn heeft baanadvertenties geplaatst waarin wordt gevraagd om mensen die een figurantenrol willen spelen tijdens NAVO oefeningen. Om deze zo realistisch mogelijk te laten zijn moeten de deelnemende burgers het liefst Pools, Tsjechisch of Russisch kunnen spreken.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

Deutsche Bank hielp Trump en kreeg er hoofdpijn voor in ruil

Duitslands grootste financiële instelling, de Deutsche Bank, is tot over haar oren geïnvesteerd in Trumps vastgoedimperium  en had alle reden om zijn verkiezing toe te juichen. Maar bijna 5 maanden na zijn overwinning, zit men in Frankfurt met de handen in het haar. Deutsche Bank leende Trump sinds 1998 zo’n 2,5 miljard dollar Vele banken weigerden de vastgoedmagnaat nog geld te lenen vanwege zijn veelvuldige faillissementen en financiële problemen, maar Deutsche Bank bleef hem altijd trouw en leende hem sinds 1998 zo’n 2,5 miljard dollar.

364 miljoen dollar van dat bedrag werden de voorbije jaren geïnvesteerd in de Trump Doral Golf Club in Miami en in Trump Hotels in Chicago en Washington.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

Torenhoog

Het producentenvertrouwen in de Nederlandse industrie is torenhoog. ‘Het vertrouwen, de hoop en de toekomst, is mondiaal torenhoog. Maar hoe komt het dan dat alle autoriteiten, de ECB, het CPB, de FED niet optimistisch zijn?’, vraagt Kees de Kort zich af.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs