EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29501 tot 29505
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Wat heeft de Bank of England met 1.300 ton goud gedaan?

GoldMoney's Alasdair Macleod zegt in een interview met Max Keiser dat er mogelijk 1.300 ton goud verdwenen is uit de kluizen van de Bank of England. Deze hoeveelheid zou voldoende zijn om de goudprijs te onderdrukken in de eerste jaarhelft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Amper huishoudens zonder sociale regeling

Slechts 674.335 van de 7.732.400 huishoudens maken geen gebruik van een sociale regeling. Dat blijkt uit berekeningen die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft gemaakt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Gaat de Dow eerst naar 5000?

Het is alweer een tijdje geleden dat een beursbeer van zich liet horen. Dat hoeft natuurlijk niet te verbazen aangezien aandelen rond hun records handelen.

Toch kwam Terry Burnham van Acadian Asset Management nog eens uit zijn berenhol gekropen met de voorspelling dat de Dow Jones eerst naar 5000 punten zal crashen, vooraleer de Amerikaanse beursindex een stand van 20k bereikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Crisis: hele gezinnen dakloos

EINDHOVEN/HELMOND - Steeds meer gezinnen die tot voor kort een goed – vaak dubbel – inkomen en een eigen woning hadden, raken door de crisis in grote financiële nood.

Lees verder op ed.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Miljardenverlies voor Zwitserse nationale bank door lagere goudprijs

De Zwitserse Nationale Bank heeft een verlies van 7,3 miljard Zwitserse frank (bijna 6 miljard euro) gepubliceerd voor de eerste jaarhelft. Dat verlies is het gevolg van een forse afwaardering van haar goudreserves. In dezelfde periode vorig jaar maakte de Zwitserse centrale bank nog 6,7 miljard frank winst.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs