Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 29501 tot 29505
Bron: refdag.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Miljard schikking Citigroup met Fannie Mae

De Amerikaanse bank Citigroup betaalt bijna 1 miljard dollar ( circa 750 miljoen euro) aan hypotheekverstrekker en -verzekeraar Fannie Mae bij wijze van schikking in langlopende zaken die Fannie Mae tegen de bank had lopen. Dat is maandag bekend geworden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Directeur bank Vaticaan stapt op

De directeur van de bank van het Vaticaan, Paolo Cipriani, en zijn plaatsvervanger, Massimo Tulli, zijn maandag opgestapt. Dit blijkt uit een verklaring van de kerkelijke staat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Dump jij ook je obligaties? Lees dit eerst

Sinds Bernanke duidelijk heeft gemaakt dat hij overweegt om zijn inkoopprogramma genaamd quantitative easing terug te draaien, zijn de rentevoeten omhoog geschoten. Een stijging van de rente zorgt voor een daling van de waarde van een obligatie. Hierdoor zijn beleggers in paniek hun obligaties beginnen te verkopen. Is dit wel verstandig vraagt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

‘Doet u mij maar een bubbel’

“We moeten bubbels omarmen. In elk geval tot op een zeker punt.”Frances Hudson is 

global thematic strategist bij het Schotse Standard Life Investments. Volgens Hudson is er geen wezenlijk verschil tussen de tulpenbubbel van een paar eeuwen geleden en de goudbubbel die we nu leeg zien lopen. “Bubbels zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn, omdat we steeds weer in dezelfde valkuilen trappen.”

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Tien winkelketens die recentelijk failliet gingen

Het Brabantse familiebedrijf heeft 33 vestigingen en ongeveer 450 werknemers, die allemaal worden ontslagen.