Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 29511 tot 29515
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Goudmijnaandelen zijn de ‘nieuwe’ bankaandelen

2013 kan nu al de geschiedenisboeken in al een van de gruwelijkste jaren voor de goudmijnsector op de beurs. De referentie-indices voor de sector – de HUI en de XAU – doken al meer dan 50% naar beneden in de eerste 6 maanden van het jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Een bank met een geweten?

Beginnen banken last te krijgen van hun geweten? Ze zijn bijna stuk voor stuk (mede-)verantwoordelijk voor de huidige economische, sociale en tewerkstellingscrisis.

Nu blijkt uit een artikel van Welingelichtekringen dat Rabobank plots een geweten heeft gekregen en geen geld wil ontlenen aan projecten die schadelijk zijn voor het milieu.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Zijn de Russen echt zo corrupt dat er compleet geen zaken mee te doen zijn?

De Russische regering worstelt al jarenlang tegen een vorm van corruptie waar geen kruid tegen gewassen was. Alle tot dus ver geleverde inspanningen hebben niets opgeleverd, de zaak lijkt zo te zijn geëscaleerd dat de internationale reputatie van het land naar de vaantjes is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

De laatste 7 dagen werd er bijna 600 ton goud gekocht

Andrew Maguire verklaarde aan King World News dat er de laatste 7 handelsdagen vermoedelijk zo'n 580 ton fysiek goud werd gekocht, dit staat gelijk aan 25 procent van de jaarlijkse goudproductie. Hiermee is de vraag naar fysiek goud vanuit China, India, Rusland,... nog nooit zo groot geweest als de laatste weken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Australie vreest het R-woord

Het lijkt de verkeerde richting uit te gaan met Australië. Na 21 jaar van onafgebroken groeien leren onze tegenvoeters de keerzijde van de medaille kennen. Aan alle mooie liedjes komt een einde en zo ook aan een groeiverhaal dat het potentieel leek te hebben om een sprookje te worden.