EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29511 tot 29515
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Nog te vroeg om te spreken van een wijziging in het marktsentiment

Hebben de beurskoersen een piek bereikt of beleven we de bull markt die door sommige analisten al geruime tijd was voorspeld? Een aantal factoren suggereren inderdaad dat we het einde van de stijgingsfase nog bijlange na niet hebben gezien, de beurskoersen kunnen nog flink hoger hoger.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Rick Rule: “Goud staat voor een enorm herstel”

Rick Rule heeft al vele watertjes doorzwommen en weet dus waar hij over spreekt. Hij is vermoedelijk een van de beste grondstofanalisten die er rondlopen op deze wereld. Volgens Rule zijn er gezien de huidige omstandigheden op de goudmarkt twee mogelijke oplossingen: a) fors herstel of b) goud verdwijnt, aldus een interview met Bull Market Thinking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Dit aandeel kan nog hoger, ondanks een stijging van 250 %

Wie droomt niet van een aandeel dat ineens op de kaart van de beleggers wordt gezet. Het aandeel van de bouwer van elektrische auto's, 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

'Loondaling in meeste sectoren'

Dat blijkt vrijdag uit de Loonwijzer/Monsterboard Wage Index. Het hardst daalden de lonen in de agrarische sector. Daar waren de lonen in 2012 met 12,80 euro bruto per uur 6,6 procent lager dan in 2011.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Olieprijs kan nu snel stijgen!

Geruchten over een hedge fund in moeilijkheden hebben in de afgelopen dagen bijgedragen tot een correctie in de olieprijs. Die neerwaartse beweging kwam op zich niet onverwacht, want de olieprijs was de weken voordien bijzonder goed op dreef geweest.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs