Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 29516 tot 29520
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Australie vreest het R-woord

Het lijkt de verkeerde richting uit te gaan met Australië. Na 21 jaar van onafgebroken groeien leren onze tegenvoeters de keerzijde van de medaille kennen. Aan alle mooie liedjes komt een einde en zo ook aan een groeiverhaal dat het potentieel leek te hebben om een sprookje te worden.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Column Kees de Kort | 'Ik geloof de Japanse groeicijfers niet'

Het is de dag van de inkoopmanagers, zegt Kees de Kort. De Chinese inkoopmanagersindex valt tegen, maar dat verbaast hem niet. “Het gaat met de Chinese economie langzaam de verkeerde kant op.”

Bron: 925.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Wat kost goud? En wanneer wordt het te duur om te produceren? [INFOGRAPHIC]

Wat kost goud? En wanneer wordt het te duur om te produceren? [INFOGRAPHIC]

Vandaag de dag is de goudprijs historisch laag terwijl het glimmende goedje in 2011 nog een prijs van boven de $1900 bereikte. We schreven toen wat u er al wel niet mee kon. Inmiddels staat het edelmetaal 35% lager dan zijn hoogtepunt in de zomer van 2011.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

'Investeringsbanken overtraden EU-regels'

Dat meldde de Europese Commissie maandag op basis van de eerste bevindingen in het onderzoek naar de markt voor zogeheten credit default swaps.

Volgens de Brusselse onderzoekers hebben de investeringsbanken getracht om beursbedrijven buiten de markt voor kredietderivaten te houden. Hierdoor bleven de prijzen voor investeerders kunstmatig hoog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Dit aandeel staat voor een sterke remonte

Wat is het beste dat je als bedrijf kan wensen? Dat je bedrijfsnaam wordt gebruikt als een werkwoord. Als we iets opzoeken op het internet zeggen we bijvoorbeeld niet meer "zoek dat eens op", we zeggen "Google dat eens". Zo stond vroeger het kopiëren van documenten ook gelijk aan Xerox. Deze engel is van zijn voetstuk gevallen, maar is klaar om op te staan.