EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29516 tot 29520
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

5 redenen dat de markten zullen crashen in de komende weken

De eerste keer dat Bernanke het woord 'tapering' uitspraak werden de markten al nerveus. Een herhaling van het voornemen om quantitative easing af te bouwen zorgde voor een schokgolf. Door zijn stelling te keren en aan te geven dat 'tapering' niet voor onmiddellijk zal zijn, wist Bernanke de markten gerust te stellen. Maar als de Federal Reserve zich baseert op enkele kerncijfers, zou 'tapering' in september wel eens een feit kunnen zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Biflatie Bulletin : Ja, laat ons hen het leven nog wat moeilijker maken

Het bankkrediet voor het Midden- en KleinBedrijf wordt nog duurder.  Dat heeft een aantal banken samen beslist.  Ze noemen het “probleemkredieten” en spreken van “intensive care”.  Je hoort tussen de zinnen door dat ze het MKB eigenlijk liever kwijt dan rijk zouden zijn.  Als er nu één soort bedrijven het extra moeilijk heeft in deze crisis is het toch deze groep, geprangd als ze zitten tussen klanten met steeds minder middelen en multinationals die ieder ander uit de markt wurmen.  Big Banks : Shame on you!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Blowout of crash voor de goudprijs deze week

Het kan een 'make or break' week worden voor de goudprijs. Er staan verschillende data en beslissingen op de agenda deze week. De goudprijs wist de laatste vier weken een winst voor te leggen, maar heeft het de laatste dagen moeilijk om door de weerstand rond de $ 1.350 te breken. Het heeft voorlopig wel een steun rond de $ 1.315. Het kan dus een spannende week worden voor de goudbeleggers, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Spaanse recessie vlakt af

De Spaanse recessie neemt in kracht af. De economie van het land kromp in het tweede kwartaal met 0,1 procent op kwartaalbasis, waar een kwartaal eerder nog sprake was van een economische teruggang van 0,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Wat is er aan de hand op de zilvermarkt?

Vorige week schreven we nog dat de zilvervoorraad van de Comex ook leeg loopt en dat het opvallend was dat er 600.000 ounces zilver van Scotia Mocatta getransfereerd werd naar JP Morgan. Maar daar is het niet bij gebleven, in de volgende dagen werd er nog eens 1,2 miljoen ounces getransfereerd tussen de twee banken zodat er in het totaal 1,8 miljoen ounces van eigenaar veranderde op drie dagen tijd. Wordt JP Morgan zenuwachtig of is er iets aan de hand op de zilvermarkt vraagt

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs