Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 29531 tot 29535
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Staking bij de vuilnisdienst op Mykonos

Wegens het geplande ontslag van duizenden staatsfunctionarissen staken de gemeenteambtenaren op het Griekse vakantie-eiland Mykonos, ook bij de vuilnisdiensten. De Griekse televisie berichtte vandaag dat de situatie erg is, vooral langs de smalle wegen die de dorpjes van Mykonos verbinden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Street Fight over goud: bull vs bear

Onderstaande video van CNBC organiseert een echte 'street fight' tussen een positieve analist voor goud en een negatieve analist voor goud. Wie van de twee zal het halen, welke argumenten overtreffen de andere.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Waakhond FSMA waarschuwt voor activiteiten Bridgestone Trading

Bridgestone Trading, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt, heeft in België geen vergunning als beleggingsonderneming en mag dus geen beleggingsdiensten in of vanuit België verlenen. Zo waarschuwt waakhond FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) in een persbericht voor de activiteiten van de vennootschap.

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

'Aantal vakanties daalt met 4 procent'

Het Economisch Bureau van ING denkt dat het aantal vakanties dit jaar met 4 procent terugloopt.

Sinds 2010 hebben Nederlanders hun vakantiepatroon aangepast door korter, minder ver en goedkoper op vakantie te gaan. Dit jaar is er voor het eerst sprake van een duidelijke afname in het aantal vakanties.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

G20 en OESO gaan multinationals extra belasten

De G20, de grootste landen van de wereld, en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) gaan meer belasting vragen van internationaal opererende bedrijven.