EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29541 tot 29545
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

O ironie: 'Cypriotische banken vallen nu toch in Russische handen'

Yiannis KourtoglouExperts van de zogenaamde troïka van Europese Commissie, Europese Centrale Bank en Internationaal Muntfonds bevinden zich momenteel in de Cypriotische hoofdstad Nicosia waar ze de vooruitgang wilen nagaan in de implementering van het programma dat recht geeft op 10 miljard euro noodhulp. Als is vooruitgang niet het juiste woord, schrijft de Wall Street Journal, want volgens adviesbureau Ernst & Young zal de lokale economie er dit jaar met meer dan 10% krimpen en komt daat voor 2016 geen verandering in.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

7.000 nieuwe banen bij Amazon in VS

Amazon voorziet de werkgelegenheid in de Verenigde Staten van een impuls. De webwinkelreus neemt de komende tijd 7.000 mensen aan om aan de grote vraag naar personeel te kunnen voldoen, maakt Amazon bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

'Vier op vijf Amerikanen heeft armoede ervaren'

Uit onderzoek dat in opdracht van Associated Press is uitgevoerd blijkt dat vier op de vijf Amerikanen ergens in hun werkende leven armoede hebben ervaren. De laatste jaren is vooral de armoede onder blanke Amerikanen sterk toegenomen. Onderzoekers wijten de verslechtering aan het verdwijnen van goedbetaalde banen in de industrie.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Meer opslagruimte voor zilver in Singapore

Ondanks de daling van de zilverprijs blijft de vraag naar zilver als belegging groot, ook in Zuidoost-Azië. In Singapore opent Malca-Amit een nieuwe kluisruimte die plaats biedt aan 200 ton zilver. Het bedrijf overweegt nog een nieuwe kluis te bouwen in Hong Kong.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Pas op! Mainstream economist wordt positief voor goud in NY Times

Het gebeurt niet vaak dat een "mainstream" economist een goed woordje zegt over goud in de mainstream media. Straks moeten we nog gaan geloven dat ze er iets van kennen. In het artikel "

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs