EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29546 tot 29550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 september 2013

“Goudprijs zal ontploffen de dag dat investeerders brutaal in andere wereld wakker worden”

Iemand die nooit voor een ophefmakende uitspraken verlegen is geweest: Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Van Schiff is geweten dat hij een gold bug pur sang is. Hij heeft het goud door dik en dun verdedigd. Ook op moeilijke momenten bleef hij het goud trouw.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Column Kees de Kort | Totaal gedesillusioneerd

Ondanks het feit dat de Amerikaanse regering en de Federal Reserve er alles aan gedaan hebben om de economie op gang te trekken, valt de groei enorm tegen, vindt Kees de Kort. “Als optelsom stelt het allemaal niet zo heel veel voor.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

3 redenen waarom zilver het beter zal blijven doen dan de rest

Beleggers in zilver hebben er mooie weken opzitten. Sinds het diepte eind juni heeft de zilverprijs een stijging gekend van meer dan 30 procent. Het is daarmee een van de best presterende activa op de markten de laatste maanden. En het kan deze trend nog even aanhouden zegt The Wall Street Examiner.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Banken controleren de wereld (deel 2 van 2)

“Een overheid (en dus het volk) loopt kapot op rentebetalingen aan bankiers, bankiers hebben volgens zichzelf echter toch nog te weinig geld, en we gaan dat oplossen door nog meer geld te lenen van bankiers.  Nederland gaat binnenkort dus dieper in de schulden bij hun eigen (Rothschild) bankiers, die dat geld voor ons uit het niets toveren, waardoor wij geld krijgen van Nederlandse (Rothschild) bankiers om weg te geven aan Ierse (Rothschild) bankiers”.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs