EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29546 tot 29550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Mohamed El-Erian “Stilte voor de storm in Europa”

Eurocrisis! Welke eurocrisis?! Sinds Cyprus is de eurocrisis weer helemaal naar de achtergrond verdwenen. Maar het gevaar loert om de hoek. De rust en kalmte komt voornamelijk door de vakantieperiode en de aankomende verkiezingen in Duitsland. Niemand die Merkel ook maar voor de voeten durft te lopen. Maar wat daarna?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Beurswaarderingen zijn laag, rekening houdend met de rente

Is de beurs op Wall Street op de huidige koersniveaus duur of goedkoop? Vast stellen of een markt al dan niet goedkoop of duur is, het is geen makkelijke opgave. Er komen echter meer factoren bij kijken dan men op het 1ste of zelfs het 2de gezicht zou denken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

AFM waarschuwt voor illegale leningaanbieders

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) waarschuwt consumenten geen lening af te sluiten bij de illegale kredietaanbieders Ookgeldlenen.nl, Kredietjeaanvragen.nl en Geldlenenkanhier.nl.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Groep Huyghebaert wil met collectief ontslag bedrijf rendabel maken

Eind juli is er bij voedingsgroothandel Huyghebaert uit Mechelen een intentie tot collectief ontslag aangekondigd. Dat bevestigt de vakbond ACV. Een herstelplan moet het familiebedrijf opnieuw gezond maken. Hoeveel banen bedreigd zijn, is niet geweten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Crisis over? Me hoela!

Quote Abraham Lincoln : I am a firm believer in the people. If given the truth, they can be depended upon to meet any national crisis.  The great point is to bring them the real facts.

“In crisis is net als in oorlog de waarheid het eerste slachtoffer.  Al een aantal weken worden we bestookt met mededelingen dat het ergste voorbij is, dat de crisis zijn dieptepunt heeft bereikt en we zo zoetjesaan op herstel mogen hopen”. 

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs