EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29551 tot 29555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Vier op vijf bedrijven hebben werknemers met geldproblemen

Vier op de vijf bedrijven hebben werknemers met geldproblemen. Door de crisis is het aantal mensen met problematische schulden verdubbeld, dat meldt Nibud.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

50% stijging in huizenverkoop in augustus begin van het einde van de crisis?

Ja hoor, het is weer zover! De champagneflessen worden ontkurkt, de slingers worden afgestoft en opgehangen. Want - zo zegt directeur van Makelaarsland Jeroen Stoop - ‘de bodem in de huizenmarkt is nu echt bereikt!’. Dieper zakken kan niet meer. Volgens de gegevens van Makelaarsland steeg de huizenverkoop in augustus met 50% ten opzichte van dezelfde maand in 2012. Ook waren er meer bezichtigingen, meer hypotheekadviezen en aanvragen. Kortom, we starten de polonaise en iedereen mag aansluiten. Of zijn we weer te voorbarig?

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Stevig herstel Nederlandse industrie.

De inkoopmanagersindex die de bedrijvigheid weerspiegelt, steeg van 50,8 in juli naar 53,5 vorige maand. Een stand boven 50 duidt op groei, daaronder op krimp.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Dit kan écht niet door de beugel!!

Dit weekend ontwarde de regering-Di Rupo de benoemingsknoop, en dat deed een aantal topmanagers en politici van post verschuiven. Marc Descheemaecker gaat naar Brussels Airport, Jannie Haek naar de Nationale Loterij en De Clerck naar Belgacom. Dat levert hen, naast een maximaal loon van 290.000 euro, ook een opzegvergoeding op. Voor Descheemaecker gaat het om 900.000 euro, voor Haek 750.000 euro en De Clerck krijgt vier jaar loon.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Zo worden fortuinen gemaakt

Het is simpel, het is gemakkelijk en het kan de prestatie van je portefeuille drastisch verhogen,... en toch zijn er maar weinig beleggers die erin slagen om er veel geld mee te verdienen. Wat is het geheim? Volhouden aan een succesvolle belegging en niet te snel winst nemen, aldus DailyWealth.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs