EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29551 tot 29555
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Oh nee, het gebeurt opnieuw! 18 gelijkenissen met 2008

Als onze politieke of monetaire leiders een crisis zagen aankomen, zouden ze dan de nodige beslissingen nemen om deze crisis af te wenden? We zullen het nooit weten, in 2007-2008 waren er ook verscheidene signalen van een aankomende crisis. Volgens The Economic Collapse zijn deze signalen vandaag helemaal terug. Gaan de politici nu wel de juist maatregelen treffen? Dit zijn 18 signalen die aantonen dat het terug 2008 is…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Newmont Mining moet $2 miljard afschrijven door daling goudprijs

Grote mijnbouwbedrijven als GoldCorp, AngloGold Ashanti en Newmont Mining komen met slechte cijfers, omdat ze door de daling van de goudprijs veel minder geld opbrengst genereren. Newmont Mining moet zelfs $2 miljard afschrijven!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Aandelen om nooit te verkopen

Vraag een mening aan 12 analisten en je krijgt 13 antwoorden. Wanneer kan je best aandelen kopen? De ene zegt als ze dalen, de andere zegt als ze stijgen. De ene zegt op een dip, de andere zegt na een dip. Maar er zijn aandelen die je in elke markt kan kopen, zo moet je geen zorgen hebben of de markt nu stijgt of daalt. Deze aandelen zijn “World Dominators” die koop je op elk moment en verkoop je nooit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Biflatie Bulletin : “Kabinet maakt Nederland onveiliger”

Grote kritiek van de Abvakabo FNV voorzitter op het regeringsbeleid.  Door “obsessieve”  bezuinigingen lopen er inmiddels 15000 veroordeelde criminelen op straat, arriveert de brandweer te laat en is er nauwelijks nog controle op voedselveiligheid.  Niet mals!  En dan de uitsmijter : “

Helaas zijn ze het contact met de gewone man volledig kwijtgeraakt“.  Die zit, ‘t is de nagel op de kop.  Een vertrouwenscrisis door én de afstand tussen bestuurder en burger, én slecht beheer van de staatszaken, én het slechte voorbeeld geven, én de schuldigen van de crisis niet bestraffen  Die zit ook dunkt ons.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Apple onderzoekt kinderarbeid bij leverancier

Apple begint een onderzoek naar mogelijke kinderarbeid bij de Taiwanese fabrikant Pegatron, die onder meer betrokken is bij de productie van de nieuwe Ipad Mini 2. Dat liet Apple weten na beschuldigingen van de actiegroep China Labor Watch.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs