Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 29556 tot 29560
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Meer Britten lossen na hun zestigste pas hypotheek af

Uit onderzoek blijkt dat één op de drie Britten pas nu hun zestigste de hypotheek volledig heeft afgelost. Starters treden steeds later toe tot de woningmarkt. Dat komt onder meer door de hogere huizenprijzen en door het feit dat jongeren meer geld kwijt zijn aan hun studie.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Goudmijnen moeten afschrijven door daling goudprijs

Goudmijnbedrijf AngloGold Ashanti heeft ruim $2 miljard afgeschreven op haar bezittingen. Door de daling van de goudprijs zal de opbrengst lager uitvallen dan eerder werd aangenomen. Steeds meer goudmijnen moeten afschrijven en hun efficiëntie verhogen door de lagere goudprijs.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Column Kees de Kort | Beleggers hebben zichzelf iets wijs gemaakt

De financiƫle markten kijken verwachtingsvol naar de Verenigde Staten en naar wat Fed-voorzitter Ben Bernanke gaat zeggen. De grote vraag is, zegt Kees de Kort, blijft hij kopen of niet?

Bron: nieuws.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Europese bouwsector krimpt fors

Europese bouwsector krimpt fors De bouwsector in de eurozone is in mei met ruim vijf procent gedaald ten opzichte van dezelfde maand in 2012. Ook de productie van de bouw in de 27 landen van de Europese Unie kromp met meer dan vijf procent op jaarbasis. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat woensdag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Georganiseerde btw-fraude teruggedrongen, criminaliteit op internet piekt

In 2012 is het bedrag van de btw-fraude teruggedrongen van 27,9 miljoen euro in 2011 tot 18,5 miljoen euro, een nieuw laagterecord. Dat blijkt het jaarverslag van de Directie van de bestrijding van de economische en financiƫle criminaliteit (DJF) van de federale gerechtelijke politie, dat vandaag werd voorgesteld. Daarnaast nam in 2012 het aantal geregistreerde feiten van computercriminaliteit verontrustend toe.