Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 29556 tot 29560
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Vlaamse regering verlaagt energiefactuur van 200 industriële bedrijven

Ruim 200 industriële bedrijven in Vlaanderen zullen minder moeten betalen voor hun energieverbruik. De Vlaamse regering voorziet voor dit jaar 38 miljoen euro voor 200 bedrijven. Die steun moet ervoor zorgen dat bedrijven niet delokaliseren naar regio's waar er geen of minder strenge uitstootbeperkingen bestaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

De rally deze week wil niet zeggen dat de verkoopgolf voorbij is

Net zo hard als de markten vorige week naar beneden gingen, lijken ze deze week omhoog te gaan. De ommekeer in de verklaringen van de leden van de Federal Reserve zullen daar niet vreemd aan zijn, maar volgens de Wall Street Journal ligt window dressing ook aan de basis.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Jim Rogers: “Hier gaan we nog lang last van hebben”

 zijn we op een punt beland waar er twee dingen kunnen gebeuren: de centrale banken stoppen met het printen van geld of de markten dwingen de centrale banken te stoppen met printen. Momenteel staan we op een kruispunt van beide waar Bernanke lijkt te willen stoppen en de markten roepen: "Ja, stop er mee!".

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Dit is wat het internet van de toekomst kan bieden

Het internet van de toekomst heeft vele mogelijkheden. Kleine ideeën kunnen uitgroeien tot grote verwezenlijkingen. Kleine start-ups worden overgenomen voor tientallen miljoenen dollars. Als belegger biedt het internet of things ook enorme kansen. Bij Slim Beleggen willen we van deze kansen gebruik maken. Een voorbeeld…

Bron: deredactie.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Ecuador zegt handelsbelangen op -

10 opmerkelijke feiten over uitleveringen

De VS zet stevig druk op Ecuador, het land waar Snowden naartoe wil om aan de Amerikaanse vervolging te ontsnappen. Maar president Rafael Correa (foto in tekst) bijt van zich af. "Het is buiten alle proportie om een staat te delegitimeren omdat hij een asielaanvraag ontvangen heeft", zegt de president.