Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 29566 tot 29570
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

Automaten en onlinediensten Belfius urenlang verstoord

Belfius heeft moeten afrekenen met aanzienlijke informaticaproblemen. De automaten in de bankkantoren en de onlinediensten (Belfius Direct Net, Direct Mobile, Direct Tablet en m.belfius.be) waren urenlang onbeschikbaar.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

Biflatie Bulletin : Het gouden boek

Het Sprott Gold Book : de culminatie van 12 jaar investeringservaring wordt u hierbij gratis aangeboden, met de complimenten van deskundige Eric Sprott van de Canadese Sprott Group.  Al wat u hoeft te doen is de (eveneens gratis) nieuwsbrief Insights in uw mailbox willen ontvangen en dat kunt u

Bron: gelddorst.nl
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

Nederlander heeft geen geld meer voor boodschappen

Bijna een kwart van de Nederlandse huishoudens vond het tijdens het afgelopen kwartaal lastiger om rond te komen. Stijgende prijzen en een lager inkomen zijn de belangrijkste redenen. Nederlandse huishoudens bezuinigen niet alleen op grote uitgaven maar ook op de dagelijkse boodschappen. De helft van de huishoudens geeft hier minder aan uit. Dit blijkt uit onderzoek van ING.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 6 juli 2013

'Invoering euro Polen laat op zich wachten'

PRAAG (ANP) - Het kan nog jaren duren voordat Polen de euro invoert. Premier Donald Tusk vreest geen Kamermeerderheid te krijgen voor een grondwetswijziging. Tusk zei dat in een interview met de krant Gazeta Wyborcza dat zaterdag werd gepubliceerd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 6 juli 2013

'Spionage niet vergeten bij gesprekken VS'

BAD SALZUFLEN (ANP) - De Europese Unie moet het spionageschandaal niet vergeten tijdens onderhandelingen met de Verenigde Staten over een vrijhandelsverdrag. De gesprekken moeten echter wel worden doorgezet. Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel zaterdag tijdens een bijeenkomst van haar partij CDU in de stad Bad Salzuflen het westen van Duitsland.