Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 29571 tot 29575
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Balans helt steeds duidelijker over naar aandelen

Het consumentenvertrouwen in de U.S. bevindt zich op het hoogste niveau voor de afgelopen 6 jaar, het aantal nieuwe huizen in opbouw heeft opnieuw het niveau van 5 jaar geleden bereikt en de bedrijfswinsten zijn over een periode van 5 jaar verdubbeld.

Wat willen we daarmee zeggen ? De Amerikaanse economie is aan de beterhand, de bedrijfswinsten stijgen en de ruimte om dividend uit keren wordt groter. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor de investeerders. De balans helt namelijk steeds duidelijker over in de richting van aandelen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Vlaamse regering verlaagt energiefactuur van 200 industriële bedrijven

Ruim 200 industriële bedrijven in Vlaanderen zullen minder moeten betalen voor hun energieverbruik. De Vlaamse regering voorziet voor dit jaar 38 miljoen euro voor 200 bedrijven. Die steun moet ervoor zorgen dat bedrijven niet delokaliseren naar regio's waar er geen of minder strenge uitstootbeperkingen bestaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

De rally deze week wil niet zeggen dat de verkoopgolf voorbij is

Net zo hard als de markten vorige week naar beneden gingen, lijken ze deze week omhoog te gaan. De ommekeer in de verklaringen van de leden van de Federal Reserve zullen daar niet vreemd aan zijn, maar volgens de Wall Street Journal ligt window dressing ook aan de basis.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Jim Rogers: “Hier gaan we nog lang last van hebben”

 zijn we op een punt beland waar er twee dingen kunnen gebeuren: de centrale banken stoppen met het printen van geld of de markten dwingen de centrale banken te stoppen met printen. Momenteel staan we op een kruispunt van beide waar Bernanke lijkt te willen stoppen en de markten roepen: "Ja, stop er mee!".

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Dit is wat het internet van de toekomst kan bieden

Het internet van de toekomst heeft vele mogelijkheden. Kleine ideeën kunnen uitgroeien tot grote verwezenlijkingen. Kleine start-ups worden overgenomen voor tientallen miljoenen dollars. Als belegger biedt het internet of things ook enorme kansen. Bij Slim Beleggen willen we van deze kansen gebruik maken. Een voorbeeld…