EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29591 tot 29595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

Nederlanders steken grens over om goedkoop te tanken

Veel Nederlanders die dicht bij België of Duitsland wonen, rijden de grens over om te tanken. Daardoor loopt de Nederlandse overheid jaarlijks ruim 1 miljard euro aan inkomsten mis. Dat zou althans blijken uit een onderzoek bij 1.776 consumenten van de Nederlandse brancheorganisaties BOVAG en NOVE, in samenwerking met marktonderzoeker Trendbox.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

Duitsland scoort op alle vlakken!

Het is een goede week voor Duitsland geworden, op economisch maar ook op financieel vlak. Om met het laatste te starten: Fitch Ratings handhaaft de Triple A-rating voor het land. Duitsland krijgt m.a.w. nog steeds de allerhoogste kredietrating en dat is natuurlijk een goed signaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

Dit zijn de redenen voor de hoge inflatie

De inflatie liep in juli op tot het hoogste niveau in vijf jaar. Ongeveer de helft van de stijging wordt veroorzaakt door belastingmaatregelen van de overheid.

Het gemiddelde prijspeil lag in juli gemiddeld 3,1 procent hoger dan een jaar eerder, maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek donderdag bekend. Dat betekent dat mensen voor hetzelfde bedrag in euro’s nu gemiddeld minder kunnen kopen dan 12 maanden terug. In juni bedroeg de inflatie nog 2,9 procent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

Rick Rule: “Goudmijnaandelen momenteel aantrekkelijker dan goud”

Het lijdt geen twijfel dat de huidige zwakte bij het goud een fenomeen van voorbijgaande aard is. Zwartkijkers zien het niet meer zitten met het goud en hebben hun posities verlicht of zelfs helemaal afgebouwd. Dat is een zware beslissingsfout die ze zich hoe dan ook zullen beklagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

De grafiek die duidelijk maakt hoe hopeloos de Griekse toestand is

Geen enkel land van de eurozone ontsnapte aan de financiële of de eurocrisis. Toch hebben een paar landen de storm beter doorstaan dan andere. De zakenbank Morgan Stanley vergeleek de bbp-niveaus van 8 grote Europese economieën en nam als startpunt 2008, het begin van de crisis.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs