Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 29591 tot 29595
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

Lagere overheden voor 70 miljard in het rood

De schuld van de centrale overheid loopt op. Gemeenten, provincies, waterschappen stonden in het eerste kwartaal van dit jaar samen meer dan 70 miljard euro in het rood.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

'Komende politieke storm in Europa zal machtsverhoudingen totaal door elkaar schudden'

Nigel Farage, de leider van de Britse eurosceptische UKIP en medevoorzitter van de eurosceptische fractie in het Europees Parlement, trok dinsdag in zijn eigen onnavolgbare stijl opnieuw van leer tegen het instituut waarin hij zetelt. 

Hieronder enkele hoogtepunten uit zijn speech (vrije vertaling):

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

'Energieplan levert 15.000 banen op'

De banen zouden worden gecreëerd door 'miljoenen huizen' energiezuinig te maken, windparken op zee te bouwen en vier oude kolencentrales uit de jaren tachtig te sluiten.

Volgens het plan zouden huizenbezitters subsidie krijgen als ze hun huis flink energiezuiniger maken. Daar zou het kabinet volgens de krant 600 miljoen euro voor vrijmaken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

Portugese premier vindt formule voor overleven van regering

De Portugese premier Pedro Passos Coelho heeft een "formule" gevonden om zijn bedreigde centrumrechtse regering in leven te houden. Dat heeft de premier gezegd na een onderhoud met president Anibal Cavaco Silva. Het Iberische land kampt met zowel een economische als een politieke crisis. De politieke onenigheid verontrust niet alleen "de" markten, maar ook de Europese partners, die niet willen dat Portugal de weg van Griekenland en Cyprus op gaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Once-in-a-lifetime kansen in Azië?

Verdere koersdalingen in Azië kunnen een unieke koopkans betekenen voor langetermijnbeleggers. Het is zo'n kans die maar eens in je leven voorbij komt, schijft Robin Parbrook, hoofd Aziatische aandelen bij Schroders. Door de enorme uitverkoop van Aziatische aandelen bereiken deze een aantrekkelijk prijsniveau en daarmee stapelen de kansen voor beleggers zich op.