Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 2961 tot 2965
Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 29 december 2016

Een kwestie van afpersing

Voor het eerst in jaren is er een bank die géén schikking treft met de Amerikaanse justitie. Barclays laat de rechter eraan te pas komen. Kees de Kort: 'Voor het eerst in jaren is er een bank die zegt: we gaan geen geld weggeven om een zaakje weg te poetsen.'

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 29 december 2016

Jaaroverzicht: Nepnieuws en propaganda

De discussie over nepnieuws en valse nieuwssites kwam pas tegen het einde van dit jaar op de radar, maar het onderwerp is naar onze mening zo belangrijk dat we er graag nog wat extra aandacht aan besteden in onze terugblik op het afgelopen jaar. Het wordt steeds duidelijker dat de gevestigde media hun monopolie op de waarheid verliezen en dat ze er met social media en alternatieve nieuwssites een geduchte concurrent bij hebben.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 29 december 2016

Jaaroverzicht: Meer financiele repressie in 2016

Het jaar is bijna afgelopen en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op de belangrijkste trends en ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Een daarvan is de toenemende financiële repressie, die zich uit in verdere beperkingen op het gebruik en het bezit van contant geld.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 29 december 2016

Armoede tijdens jeugd zorgt voor levenslange problemen

Kinderen die in armoede opgroeien, dreigen als een volwassene ook met een psychologische deficit te worden geconfronteerd. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Cornell University bij meer dan driehonderd proefpersonen, die van hun negende tot vierentwintigste jaar werden gevolgd.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 29 december 2016

Goudreserves Duitsland nu grotendeels in Frankfurt

De Duitse centrale bank heeft net als in 2015 ook in 2016 een flinke hoeveelheid goud.......