EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2961 tot 2965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 juli 2017

Britse economie is traagstgroeiende ter wereld sinds brexit

De Britse economie groeide in het eerste kwartaal van dit jaar met slechts 0,2%, waardoor Groot-Brittannië na de stemming om de Europese Unie te verlaten de traagst groeiende economie in de ontwikkelde wereld is. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft na die zwakker dan verwachte prestatie dan ook de groeivoorspelling voor het Verenigd Koninkrijk naar beneden bijgesteld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 juli 2017

IMF optimistisch over groei eurozone, maar pessimistisch over Britse economie

De economie van de eurozone groeit dit jaar en volgend jaar waarschijnlijk iets harder dan eerder werd gedacht. Dat voorspelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dat tegelijk zijn groeiraming voor Groot-Brittannië wat heeft verlaagd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 juli 2017

Olieproductie Libie en Nigeria wederom gespreksonderwerp olietop

De olieproductie van Libië en Nigeria staat maandag weer op de agenda als een groot aantal olieproducerende landen elkaar ontmoeten. Dit zei de Russische minister van Olie, Alexander Novak zondag in aanloop naar een bijeenkomst in het Russische Sint Petersburg.

“We zullen de situatie op de markt bespreken”, aldus Novak, die toevoegde dat de productie van de twee Afrikaanse landen, die overigens zijn vrijgesteld van de productiebeperking die geldt voor leden van oliekartel OPEC en diverse niet aangesloten producenten als Rusland, tot de gespreksonderwerpen behoort.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 juli 2017

Euro richting 1,20 dollar tegen eind dit jaar?

De euro zit in een sterke stijgende lijn en wordt wekelijks meer en meer waard ten opzichte van andere valuta. Analisten verwachten dat de euro tegen het einde van dit jaar zal noteren aan 1,20 dollar, ze baseren zich op de uitspraken van ECB-voorzitter Mario Draghi om het soepele monetaire beleid de komende maanden te verstrakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 juli 2017

'VS overweegt financiële sancties tegen Venezuela'

De Amerikaanse overheid overweegt financiële sancties in te stellen tegen Venezuela waardoor het moeilijker wordt om in dollars te betalen voor de olie van het Zuid-Amerikaanse land.

De maatregel zou de olie-export van het land, een belangrijke bron van inkomsten, fors kunnen beknotten, meldt persbureau Reuters zaterdag op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs