EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29601 tot 29605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

China heeft zijn spooksteden, Portugal zijn spookwegen

Net wanneer Europese politici overal aanwijzingen zien dat ‘het ergste economische leed nu wel achter de rug is’, komt de Financial Times met een kort videoclipje dat moet aangeven dat Portugal eigenlijk op sterven na dood is. Het wegverkeer in het Iberische land daalde met 50% in 2012 en met een astronomische 68% in het eerste kwartaal van dit jaar. Daar zijn een paar redenen voor. 900 kilometer aan gratis snelwegen werden na het uitbarsten van de crisis betalend gemaakt. Omdat wagens en reizen zowat onbetaalbaar zijn geworden voor de doorsnee Portugees, blijft die nu gewoon thuis.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Syrië-crisis doet olieprijzen stijgen

De olieprijzen zijn licht gestegen op de Aziatische markt na berichten over een mogelijk militair ingrijpen in Syrië. Een vat (159 liter) van de Noordzeesoort Brent voor levering in oktober kostte vanochtend 111,07 dollar, 0,34 dollar meer dan vrijdag. De Amerikaanse oliesoort WTI werd 0,28 dollar duurder tot 106,20 dollar per vat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Duizenden criminelen kopen hun vervolging af

Criminelen hebben vorig jaar in 6.677 strafzaken hun vervolging mogen afkopen. Dat vooral bij financiële zaken de vervolging afgekocht wordt, klopt hoegenaamd niet. Er is immers maar sprake van elf financiële dossiers, zo schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Ex-bestuurders Imtech betalen bonus terug

Voormalig topman René van der Bruggen stort een bedrag van 1,5 miljoen euro terug in de kas, terwijl financieel topman Boudewijn Gerner een bedrag van 700.000 terugbetaalt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Stabiele, competitieve en dienstbare bankensector onmisbaar voor Nederland

De NVB is met het kabinet van mening dat een solide, integere en concurrerende bankensector onmisbaar is voor Nederland. Daarom werken Nederlandse banken hard aan een sector die dienstbaar is aan de economie en de klant centraal stelt.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs