Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 29601 tot 29605
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

“Huidige omgeving is een feest voor aandelen”

David Kotok steekt zijn enthousiasme voor de beurs van Wall Street niet onder stoelen of banken. Inflatie is momenteel nergens te zien op de radarschermen en dat is volgens Kotok niet meer dan logisch ook. Er is nu eenmaal een teveel aan arbeidskrachten in de wereld.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Portugal legt beslag op pensioenfonds om schuldenberg te verlichten

PortugalDankzij een amper in de media gerapporteerde beslissing heeft Portugal de weg vrijgemaakt om tot 90% van het vermogen van het Portugese pensioenfonds in staatsleningen van het land te investeren. De regering wil zo haar kredietkosten verminderen, die op dit moment dreigen te exploderen vanwege de onduidelijke politieke toestand in het land.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Duitse bank koppelt met Bitcoinplatform

De Duitse Fidor Bank sluit een samenwerking met handelssite Bitcoin.de. Klanten van de dank krijgen zo een directe, lokale, veilige route naar een handelssite om deze alternatieve valuta te kopen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Obligatiehouders willen schikken met SNS

De Stichting Obligatiehouders SNS wil schikken met minister Dijsselbloem om een langdurig en kostbaar juridisch gevecht over compensatie te voorkomen. 

Bron: blogit.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Wat positivisme graag!

Weet je waar ik blij om ga zijn nu ik twee weken vakantie neem en nog maar minimaal met nieuws in het algemeen en IT-nieuws in het bijzonder zal bezig zijn? Ik ga me een stuk minder ergeren aan het negativisme dat ik in artikelen, nieuwsbrieven en blogs lees. Kunnen we ons eindelijk eens een wat zonniger blik aanmeten? Een beetje positivisme?