EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29611 tot 29615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Zeoform: Het nieuwe duurzame materiaal van de toekomst?

Het Australische bedrijf Zeo heeft een proces ontwikkeld waarbij uit water en cellulose een sterk en veelzijdig materiaal gemaakt kan worden.

De meeste van onze dagelijkse gebruiksvoorwerpen zijn gemaakt van plastic. Plastic heeft als voordeel dat het op veel verschillende manieren te vormen en te bewerken is. De meeste duurzame alternatieven voor plastic laten zich vaak veel moeilijker bewerken. Het Australische bedrijf Zeo lijkt hier verandering in te brengen.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Goudprijs zet stempel boven 1,430 Dollar

Vorige week is het goud weer onder het voetlicht komen te staan, de goudprijs liet een voetstuk achter boven 1,430 Dollar alvorens weer wat stoom af te laten. Het is echter een onmiskenbaar feit dat de goudprijs opnieuw in een uptrend is doorgedrongen.

De piek van vorige week lag op 1,433.31 Dollar. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat de Syrië-factor momenteel de belangrijkste factor is op de markt voor edele metalen. Credit Suisse analyst Tom Kendall gelooft dat dit nog wel even zo zal blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

I have a dream is verworden tot I have a nightmare

50 Jaar geleden gaf Martin Luther King, politiek leider en een van de prominenten van de Amerikaanse burgerrechtenbeweging, zijn historisch speech I Have A Dream, waarbij hij een wereld schetste waarin blank en zwart gelijk zouden zijn.  Maar vandaag staat zwart Amerika er nog steeds heel slecht voor – en dat ondanks de inspanningen van King.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Hoe reageert de beurs op oorlog?

De beurzen hebben veel om over te tobben dezer dagen, er is de mogelijke 'tapering' door de Federal Reserve, er is de discussie over het schuldplafond en er zijn de spanningen rond Syrië. In het begin van de week hadden de aandelenbeurzen nog last van de mogelijke invasie in Syrië, gisteren en eergisteren wisten de indexen te herstellen. Hoe reageren beurzen in het algemeen op een oorlog vroeg MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Wat heeft gewerkt bij beleggen (deel 6)

Vandaag het zesde en laatste artikel van deze minireeks. We stellen het vijfde criterium van Tweedy, Browne voor.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs