Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 29626 tot 29630
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

S&P verhoogt rating Cyprus

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de kredietstatus van Cyprus woensdag met een stap verhoogd. De acute geldnood van de eilandstaat lijkt mede door de Europese steun geweken, aldus het ratingbureau.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Het is maar hoe je het bekijkt Barry…

Gisteren zei Barry Ritholtz nog dat hij goud ziet stijgen naar $ 1.400 waarbij het een goed moment is om uit te stappen waarna goud zal dalen tot mogelijk $ 600 - $ 800. Vandaag biedt Mike "Mish" Shedlock hem van antwoord. Dat de stierenmarkt van goud voorbij is omdat de trendlijn doorbroken is, is maar hoe je het bekijkt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Rutte: werkloze jongeren naar Nederland halen

BERLIJN (ANP) - Het kabinet wil Europese werkloze jongeren met specifieke kwaliteiten naar Nederland halen voor werk in de energiesector in Noord-Groningen of als technicus in Zuidoost-Brabant. Premier Mark Rutte zei dat woensdag na afloop van een Europese top over jeugdwerkloosheid in Berlijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Wordt olie de volgende grondstof die crasht?

Goud, zilver en andere grondstoffen hebben al een sterke daling achter de rug, maar olie niet. De olieprijs staat zelfs terug boven de $ 100 door de onrusten in Egypte nadat het in april was teruggezakt tot $ 86. De olieprijs komt nu niet meer overeen met de economische realiteit zegt

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Beurzen schrikken van Portugal en China

AMSTERDAM (ANP) - De aandelenbeurzen in Europa zijn woensdag met verlies gesloten. De nieuwe onrust in de eurozone, aangewakkerd door de politieke crisis in Portugal, en tegenvallende economische cijfers uit China zetten de seinen voor beleggers op rood.