EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29626 tot 29630
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Klokkenluider zat 7 jaar onterecht in inrichting

Een Duitser heeft zeven jaar onterecht vastgezeten in een psychiatrische inrichting. Hij werd in 2006 opgesloten nadat hij misstanden bij de Beierse HypoVereinsbank aan de kaak stelde.

Een Duitser heeft zeven jaar onterecht vastgezeten in een psychiatrische inrichting. Hij werd in 2006 opgesloten nadat hij misstanden bij de Beierse HypoVereinsbank aan de kaak stelde.

Gustl Mollath, nu 56 jaar oud, beweerde destijds dat de bank op grote schaal de belasting ontdook. Zijn vrouw, die bij de bank werkte, was daar bij betrokken. Ze klaagde hem vervolgens aan voor mishandeling. De vrouw werd geloofd en Mollath, die hevig bleef ontkennen, belandde uiteindelijk in de inrichting.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

VS vervolgen Bank of America voor misleiding investeerders

De Verenigde Staten vervolgen Bank of America (BofA) omdat die 'gelogen' heeft tegen investeerders en hen meer dan 850 miljoen dollar risicovolle afgeleide producten van hypothecaire kredieten, de zogenaamde 'subprime'-kredieten, verkocht. Die kredieten lagen aan de basis van de financiële crisis van 2008.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2013

“Er is een economische oorlog gaande”

Hervé Falciani is een 41-jaar oude computer technicus uit Monaco wiens leven zich ontvouwt als een ware James Bond film, met hemzelf in de hoofdrol. Hij was in dezelfde functie werkzaam bij de bank HSBC alwaar hij inmiddels is ontslagen op grond van het doorspelen van gevoelige informatie omtrent witwaspraktijken en het noemen van namen van belastingontduikers op het hoogste niveau.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2013

Hallo Europa!? 50.000 Catalaanse kinderen zijn ondervoed

4% van de Catalaanse kinderen onder 16 jaar lijden aan ondervoeding. Dat staat te lezen in de Síndic de Greuges de Catalunya, een uitgave van de Catalaanse ombudsman, dat een speciale editie wijdt aan de armoede in Catalonië.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs