EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29636 tot 29640
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Verkoop dit aandeel NIET

Hoe kan een bedrijf met een waarde van $ 60 miljard de beleggers zo omver blazen dat het aandeel op een dag tijd met 25 % kan stijgen? Simpel, omdat het aandeel onterecht genegeerd werd. Facebook overdonderde de analisten met zijn resultaten. Nadat het de laatste tijd wat was achtergebleven, is het op een dag een van de best presterende aandelen geworden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Column Kees de Kort | Ik ken niemand die graag meer betaalt

In Japan zijn de consumentenprijzen in juni voor het eerst in meer dan een jaar gestegen. Daar is een normaal mens natuurlijk nooit blij mee maar de index die de kerninflatie meet kwam vorige maand uit op 0,4 procent ten opzichte van een jaar eerder. En in Japan zijn er mensen die daar blij mee zijn.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Deze technologie zal de manier waarop we betalen drastisch veranderen

Hoe lang gaat het nog duren dat we onze portefeuille niet meer moeten boven halen als we willen betalen in een winkel? Vermoedelijk niet meer zo lang. Via Near-field communication of NFC, kan je via een chip in je smartphone of via een bepaalde app betalingen uitvoeren door met je smart phone in een winkel een bepaalde handeling uit te voeren. Dit bewijst nog maar eens de kracht van de technologische revolutie die aan de gang is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Aziaten houden vast aan hun goud

Er is een groot verschil tussen de benadering in het Westen en het Oosten wat goud betreft. De prijsdaling van goud heeft in het Westen de beleggers bijna allemaal naar de exit gestuurd terwijl ze in het Oosten vasthouden aan hun goud en zelfs nog zo veel mogelijk willen bij kopen, aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

'Huizenprijzen dalen met 5,5 procent'

Dit stelt ratingbureau Standard & Poor's in een vrijdag gepubliceerd rapport over de huizenmarkt.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs